Oh no: Fabrizio Tzinaridis en vriendin uit elkaar

Fabrizio en Sanne hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fabrizio Tzinaridis is weer single. De voormalig Bachelor en zijn vriendin Sanne hebben namelijk een punt achter hun relatie gezet. “Op dit moment is de relatie inderdaad over”, bevestigde zijn manager aan HLN.

Bachelor-avontuur

Met zijn zoektocht naar de liefde werd Fabrizio Tzinaridis in één klap the talk of the town. In De Bachelor was te zien hoe Fabrizio met SanneMadieke en Margaux een bijzondere band had opgebouwd en tijdens de 24-uursdates deze connectie bezegelde met een intieme nacht. Hij eindigde zijn Bachelor-avontuur door de liefde aan Madieke te verklaren. De twee zetten hun romance in Nederland en België verder voort, maar uiteindelijk besloten de twee toch niet aan een relatie te beginnen.

Nieuwe relatie

In september vorig jaar maakte Fabrizio bekend alsnog de liefde te hebben gevonden, bij de knappe Sanne Pelgrims. “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole“, schreef Fabri toen nog op Instagram over zijn nieuwe lover.

Helaas hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan. “Op dit moment is de relatie inderdaad over. Ze hebben dat besloten omdat hun levens zich in andere fases bevinden”, zo liet de manager van Fabrizio weten aan Het Laatste Nieuws. Too bad!

Special Forces

Op dit moment is Fabrizio te zien in het nieuwste seizoen van Special Forces. Al in de eerste aflevering komt hij oog in oog te staan met zijn hoogtevrees, wanneer hij van een metershoge steiger moet afspringen. Dat belooft wat voor de komende weken!

Bron: HLN | Beeld: Shotbysud (RTL)

Laatste nieuws