Ahw: zo vertelde Jessie Jazz aan Kaj dat ze zwanger is

Op TikTok deelt de blondine een té lieve video.

Onlangs maakten Jessie Jazz en Kaj Gorgels bekend in verwachting te zijn een kindje. Op Instagram deelden ze het heugelijke nieuws met hun volgers in de vorm van een prachtig filmpje van verschillende momenten in hun relatie, met als laatste beeld Jessie bij de eerste echo. Maarre, hoe vertelde Jessie lover Kaj eigenlijk dat ze zwanger is? Op TikTok deelt ze een video.

Timeline

Alweer drie weken geleden plaatsten de lovebirds op Instagram een video waarin we een klein kijkje in hun relatie-timeline kregen, met als einde een filmpje van een stralende Jessie tijdens de eerste echo van hun wondertje. Dat Jessie eerder een miskraam kreeg in dezelfde week dat haar vader overleed, maakt het extra bijzonder dat ze nu samen met haar grote liefde Kaj een kindje verwacht.

Lieve video

OP TikTok deelt Jessie nu een video waarin we zien hoe ze Kaj vertelt dat er een klein wonder in haar buik groeit. Kaj moet zijn ogen dichtdoen, waarna Jessie een positieve zwangerschapstest in zijn handen legt. Kaj kan zijn ogen niet geloven en voorziet haar van een big hugWe’re not crying, you are! 

@jessiejazzofficial Our love is sealed with this little miracle 👶🏻🧡 #jessiejazz #ourlovebaby #pregnancyannoucment ♬ Somewhere Only We Know (Remastered 2022) – Adryann Bisara Official

Inmiddels houdt het koppel ons regelmatig op de hoogte van het zwangerschapsproces en showt Jessie zo nu en dan haar baby belly op the gram. Enne, die is zeker al aanwezig hoor. Prachtig!

Bron: TikTok @jessiejazzofficial | Beeld: NL Beeld, TikTok @jessiejazzofficial

Laatste nieuws