EOTB-Shani en Love Islands Mattheus te zien in dít programma

De twee zijn een groot avontuur aangegaan!

Wat hebben Shani van Ex on the Beach en Mattheus van Love Island met elkaar te maken? Nou, ze doen allebei mee aan het nieuwe seizoen van Million Dollar Island! Dat hebben de realitysterren zelf bekendgemaakt op Instagram.

Ex on the Beach-Shani

Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island gaat bijna van start, en daarom zijn gisteren de kandidaten bekendgemaakt. Naast een hoop onbekende Nederlanders, duiken er ook een aantal oude bekenden op in het programma. Zo doet onder meer Shani, die we allemaal kennen van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, mee.

“Boven alle verwachtingen, en vooral die van mezelf, heb ik mijn prinsessen 🍑 afgelopen november verplaatst naar een onbewoond eiland om twee maand te gaan strijden tussen de tarantula’s en bananenplanten 🍌”, schrijft Shani op Instagram. “Daar ruilde ik mijn telefoon en luxe leven in voor geen eten en zandvlooien, maar wat een avontuur heb ik meegemaakt en wat een ongelooflijk mooie mensen heb ik leren kennen”, vertelt ze over het avontuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shani Van Hoey (@shanikevh)

Love Islands Mattheus

Shani is echter niet de enige realityster die opduikt in het programma. Ook Mattheus, die in 2020 meedeed aan Love Island – en het daar erg gezellig had met Raphaella – is te zien. “Eindelijk kan ik het grote nieuws met jullie delen 🏝️”, schrijft hij enthousiast. “Ik ben 1 van de deelnemers van het televisieprogramma Million Dollar Island 🤩 Zo lang mogelijk overleven op een onbewoond eiland. Van het ene eiland naar de andere 😂”, grapt hij.

Million Dollar Island

In Million Dollar Island moeten honderd mensen twee maanden overleven op een onbewoond eiland, om zo kans te maken op een miljoen euro. Benieuwd hoe Shani, Mattheus en de overige 98 kandidaten het hebben gedaan? We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want op 16 april gaat het nieuwe seizoen van start. Can’t wait! 

Million Dollar Island is vanaf 16 april elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Bron: Instagram @shanikevh en @mattheusjonckheere, Love Reality | Beeld: Love Island & EOTBDD

Laatste nieuws