Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BN’ers over hun raarste weddenschap: ‘Ik doe gekke dingen’

Van Prince Charmings Diego tot Echte Meisjes-Kelly Heruer: deze BN'ers hebben de meest uiteenlopende weddenschappen verloren.

De film Beautiful Disaster, met Dylan Sprouse en Virginia Gardner in de hoofdrol, draait om een bizarre weddenschap. Wat is eigenlijk de raarste weddenschap die BN’ers en realitysterren ooit hebben gedaan? Wij vroegen het ze op de red carpet tijdens de première.

Tattoo in lip

Echte Meisjes in de Jungle-ster Kelly Heruer heeft een blijvende herinnering aan haar raarste weddenschap ooit. "Als ik hem zou verliezen, dan moest ik 'rebel' in mijn lip laten tatoeëren", vertelt ze aan Grazia. "Dat heb ik gedaan, dus dat staat nog steeds in m'n lip." De reden van de tattoo weet ze echter niet meer. "Ik weet niet meer waarom het ging, omdat ik echt gewoon zwangerschapsdementie heb", legt ze uit. "Maar ik was zeventien en ik had verloren", lacht ze.

Kelly is echter niet de enige BN'er op de rode loper die een dergelijke weddenschap verloor. Max Bolhuis, aka Maks, bekend van de hit Dyscalculie, vertelt. "Ik heb hier een tatoeage en daar staat 'gluten'", zegt hij, wijzend naar z'n lip. "Ik heb een glutenintolerantie en de grap was: met alles dat ik eet en drink, heb ik nog steeds gluten in m'n mond."

Geen straf

"Ik heb ooit een weddenschap gedaan waarbij de verliezer de ander moest zoenen", vertelt Prince Charmings Diego als we hem spreken op de red carpet. "Ja, met spelletjes. Dat is gevaarlijk, hè?" En guess what? Er waren geen drankjes in het spel. "Ik drink geen alcohol. Dus ik was zelfs met m'n volle verstand in die weddenschap gestapt", stelt hij. "Uiteindelijk was het geen straf om te verliezen. Maar ik heb de weddenschap dus verloren en heb de ander moeten zoenen. Ik doe gekke dingen", lacht hij.

https://www.tiktok.com/@grazia_nl/video/7217824811370679558

Bekijk de hele video hierboven en vergeet Grazia niet te volgen op TikTok voor nog veel meer leuke video's! 

What are the odds

Ook zanger Rein van Duivenboden heeft een leuk verhaal. "Ik had een keer dat ik op een strand zat in een restaurant en dat ik toen what are the odds verloren had", begint hij. De gevolgen waren echter behoorlijk awkward. "Toen moest ik een kwartier lang in m'n onderbroek daar gaan zitten. Dus echt met m'n broek op m'n enkels. Heel gênant", blikt hij terug.

Bron & beeld: Grazia