Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk babynieuws voor Marvin en Ferdi: ‘Hele speciale dag’

Hoe leuk!

Premiere Documentaireserie Andre Hazes

Marvin en Ferdi zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft. Op social media nemen ze ons mee in elke stap van de voorbereidingen, and we love that! Maar dit keer delen de heren ander heugelijk nieuws, ze zijn namelijk (peet)oom geworden van een baby!

Speciale dag

"Gisteren werd ineens een hele speciale dag", laat Ferdi op Instagram weten. "Wij werden (peet)oom van kleine Vigo 😍💙", aldus de kersverse oom. Daarbij deelt hij een te schattige foto van hem en Marvin die de kleine Vigo vasthoudt. Gefeliciteerd, heren!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Voorbereidingen

Marvin en Ferdi leerden elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van Prince Charming. De heren zijn nog steeds ontzettend gelukkig samen en gaan dit jaar zelfs trouwen! Inmiddels zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag, die op 21 juni plaatsvindt, en daarin nemen ze ons helemaal mee. Van de uitnodigingen tot de bruidstaart en de trouwlocatie: het ziet er allemaal veelbelovend uit!

Achternaam

Een andere vraag die veel mensen hadden, is welke achternaam de heren zullen aanhouden als ze elkaar het jawoord hebben gegeven. Ferdi gaf hier onlangs antwoord op in een Q&A. “We zouden wel graag allebei dezelfde achternaam willen. Alleen ik heb een zaak waar ook Pool in zit, dus daarom wilde ik heel graag mijn eigen achternaam houden”, vertelde hij. Toch probeerde het stel nog wel creatief na te denken over hun achternamen. “Toen heb ik voorgesteld dat we misschien Pool-Wijnans konden doen of Wijnans-Pool”, legt Ferdi uit. “Maar Marvin wil toch wel echt liever één achternaam, samen. Dus hij heeft water bij de wijn gedaan en het wordt dus Marvin Pool, Ferdi Pool, Ferdi en Marvin Pool. Leuk hé?” We love it!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 19-10-2022, Tuschinski Premiere van de vijfdelige documentaireserie ?ndr√© Hazes' te zien bij Videoland. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Marvin Wijnans en Ferdi Pool