Deze PC-boys krijgen een uitnodiging voor de bruiloft van Marvin en Ferdi

'Hij is er de hele dag bij'

Nu het huwelijk van Marvin en Ferdi steeds dichterbij komt, worden er steeds meer voorbereidingen getroffen wat betreft de grote dag. Zo weten de lovebirds onder anderen welke achternaam ze kiezen, hoe de bruidstaart eruit gaat zien en staat de trouwlocatie vast. Maarre, waar we natuurlijk nóg nieuwsgieriger naar zijn: wie van de Prince Charming-boys zijn uitgenodigd voor hun magische dag?

Prince Charming-deelnemers

Hoewel het niet vanzelfsprekend is om ex-flings uit te nodigen voor je bruiloft, is dat in het geval van Marvin en Ferdi een tikkeltje anders. De twee nodigen namelijk een voormalig Prince Charming-deelnemer uit voor hun bruiloft. “Diggie (Dignum, red.) is er de hele dag bij”, vertelt Marvin in zijn Instagram-stories. Maar niet zonder reden. “Hij is er de hele dag bij en hij gaat ook onder andere onze visagie doen en ook van onze moeders volgens mij, toch?”, vraagt Marvin voor de zekerheid aan Ferdi. “Ja”, bevestigt zij hubby to be.

Huwelijk

Op 21 juni stappen Marvin en Ferdi, die elkaar leerden kennen in het eerste seizoen van Prince Charming, in het huwelijksbootje. De twee zijn druk bezig met de voorbereiding van hun sprookjeshuwelijk die aankomende zomer zal gaan plaatsvinden.

Natuurlijk gingen we er al een beetje vanuit dat de bruiloft groots werd – want ja, met zóveel grote voorbereidingen kan dat toch niet anders? Maar om onze verwachtingen te bevestigen, spraken ook Marvin en Ferdi al eerder uit dat hun bruiloft groots wordt. “Het wordt groots, het wordt groots”, aldus Marvin. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Instagram @marvin.wijnans | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws