Aha! Dit krijgen de kandidaten van Special Forces VIPS te eten

Kaj Gorgels vertelt hoe de maaltijden eruitzagen.

Meedoen aan Special Forces VIPS is niet voor iedereen weggelegd. Zo is het programma mentaal en fysiek loodzwaar. De kandidaten moeten meedogenloze proeven en opdrachten doorstaan, maar doen ze dat op een lege maag of krijgen ze van tevoren nog wel iets te eten?

Regels

De deelnemers van het programma moeten zich aan strikte regels houden, ook qua eten en drinken. We hebben in dit seizoen al kunnen zien dat Ferry Doedens twee keer de fout in ging door stiekem eten te ronselen en op te eten. Als excuus gaf hij aan dat hij nogal honger had. Maar wat mogen de kandidaten dan wel eten?

Dieet

Kaj Gorgels, een van de kandidaten van dit seizoen, vertelt het in zijn podcast Geuze & Gorgels. “Waar ik het meest van genoot waren ’s ochtends de boterhammen met pindakaas, ouderwets”, vertelt Kaj. “Je krijgt wel gewoon te vreten, het is geen Expeditie”, legt hij uit. “Tijdens de lunch een sandwich. Als je geluk had zat er lekkere kaas op, als je pech had kaas zonder smaak met een hamlap. Geen hoogstaande dingen.”

En hoe zit het dan met avondeten? Dat was soms behoorlijk afzien. “Die Donny (Roelvink, red.) vreet behoorlijk wat, Henk Grol vreet behoorlijk wat, ik had honger als een paard. Toen kwam er een soort stew, zo’n stoofmaaltijd. We keken in die pan en konden vanaf een kilometer afstand al zien: dat is te weinig. Toen gingen we echt als hongerige hyena’s met brood in die pan zitten deppen.” Aii… Het was dus behoorlijk roeien met de riemen die je hebt. “Je had altijd wel honger, maar dan wel net genoeg op om te kunnen doen wat je moest doen.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Shotsbysud

Laatste nieuws