Hilarisch: Kaj Gorgels imiteert staf van Special Forces VIPS

Zelfs tijdens zo'n zwaar programma weet hij iedereen aan het lachen te maken.

Nu we weten dat Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf tot het bittere eind hebben gestreden en de eindstreep van Special Forces VIPS hebben weten te halen, zijn we er onlangs ook achter gekomen dat er achter de schermen toch nog plek was voor wat grapjes. Iets wat Kaj op het lijf is geschreven.

Imitatie

Dat Kaj bekend staat om zijn imitaties en typetjes, dat weten we allemaal. Maar om in zo’n zware situatie als in Special Forces VIPS, toch nog een lach op iedereen z’n gezicht te toveren, dat is iets wat we superknap vinden. Gelukkig deelde Videoland deze hilarische beelden met ons, want wát een humor! Op de video zien we namelijk dat Kaj de staf van de Special Forces imiteert. Enne, wat doet-ie dat goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

Ook in de reacties regent het van de lachpoppetjes. Zo reageert imitator Kaj himself met: “Die stem van de staf suist nog steeds in mijn oren😂.” Ook Mark Schaaf kan het niet laten om een reactie achter te laten. “Schrok me elke keer dood😂.” Anderen reageren met: “Ik ga stuk 😂😂”, “Hahaha spot on👏”, “Geweldig!”, en “Ik wil nu de reactie van de staf zien hierop 😂.”

Nou wij ook! Gaan we binnenkort de staf hun reactie zien op de ge-wel-dige imitatie van Kaj? Let’s hope!

Bron: Instagram | Beeld: Shotsbysud

Laatste nieuws