Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selling Sunsets Mary Fitzgerald heeft een miskraam gehad: 'Het is moeilijk geweest'

Toch blijft Mary hoop houden.

31st Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party

Mary Fitzgerald heeft gisteren een treurig bericht op haar Instagram gedeeld. De Selling Sunset-ster en haar hubby Romain Bonnet waren namelijk in verwachting, maar helaas heeft Mary een miskraam gehad.

Huwelijksreis

In een openhartige video op Instagram vertelt Mary dat haar huwelijksreis in Bali afgelopen januari niet helemaal zoals gepland liep. Tijdens de reis kreeg de realtor namelijk een miskraam, waardoor ze ook nog eens in het ziekenhuis belandde. "Bovenop de miskraam had ik blijkbaar ook een zogenaamde septische miskraam, dus moest ik daarvoor geopereerd worden", vertelt Mary. Bij een septische miskraam ontstaat er een virus in de baarmoeder.

Verwerken

"De reden waarom ik me nu uitspreek, is omdat ik besef hoe vaak dit voorkomt en hoeveel mensen dit meemaken, en het is natuurlijk niet makkelijk," vervolgt Mary in de video. Ze legt uit dat ze tijd nodig heeft gehad om alles te kunnen verwerken, maar dat ze zeker nog niet opgeeft. "Het is op zijn zachtst gezegd moeilijk geweest, maar er is nog hoop", stelt Mary.

Mary is vastberaden dat haar kinderwens binnenkort alsnog uitkomt. De beauty is in ieder geval van plan om haar volgers op de hoogte te houden. "Ik ga het blijven delen, en we gaan heel snel heel goed nieuws hebben", zegt ze met tranen in haar ogen. Ze sluit de video af met een mooie boodschap. "Als iemand van jullie dit ook meemaakt, weet dan dat je niet alleen bent en dat we er wel komen." You go, Mary!

Bron: People | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • 31st Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Featuring: Mary Fitzgerald Bonnet When: 12 Mar 2023 Credit: Faye's Vision/Cover Images