Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heather Rae El Moussa niet gevraagd voor nieuw seizoen Selling Sunset

Gaan we de realtor wel terugzien in het nieuwe seizoen?

2022 People`s Choice Awards

Hoewel we enorm uitkijken naar het volgende seizoen van Selling Sunsetzal de makelaarsserie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. We hebben namelijk al afscheid moeten nemen van meerdere realtors, zoals Maya Vander en Christine Quinn. Enne, de kans is groot dat we het binnenkort ook zonder Heather Rae El Moussa moeten doen, want zij is niet gevraagd voor een volgend seizoen...

Maya

Eerder maakte Maya Vander dus al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. "Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren", bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. "Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien."

Niet gevraagd

De opnames voor alweer het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij weer aanwezig, maar Heather schitter in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelt ze aan E!News. "Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd", geeft ze toe. "Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is."

Eigen show

No worries, want mocht Heather niet in het nieuwe seizoen te zien zijn, kunnen we altijd nog kijken naar haar eigen realityshow. In deze realityshow volgen we Heather en hubby Tarek op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. In de tiendelige serie is namelijk ook te zien hoe zij voor het eerst samen ouders worden. In juli maakten Heather en Tarek bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Al snel volgde een gender reveal party en bracht het Selling Sunset-stel naar buiten dat ze een jongetje zouden krijgen. De kleine spruit is op 31 januari 2023 geboren. We zijn heel benieuwd naar de naam en de eigen show van Heather en Tarek. Can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, NL Beeld

Showbizz
  • 2022 People's Choice Awards at Barker Hangar, Santa Monica, California. -PICTURED: Heather Rae El Moussa -LOCATION: Los AngelesUSA -DAYE: 6 Dec 2022 -CREDIT: BauerGriffin/INSTARimages.com