Selling Sunsets Mary Fitzgerald over breuk Jason en Chrishell

Als bestie van Jason én van Chrishell heeft Mary de relatiebreuk van heel dichtbij meegemaakt.

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk genieten van het vijfde seizoen van Selling Sunset. Dit is natuurlijk hét seizoen waar de romance tussen Jason Oppenheim en Chrishell Stause, die helaas alweer voorbij is, in te zien is. In een interview doet Mary Fitzgerald een boekje open over de breuk van haar twee besties.

Relatiebreuk

Hoe abrupt de relatie tussen Jason en Chrishell begon, zo abrupt kwam-ie ook weer tot een einde. Na zo’n vijf maanden besloten de twee er een punt achter te zetten. “Hoewel Chrishell en ik niet meer samen zijn, blijven wij beste vrienden en zullen we altijd van elkaar houden en elkaar blijven steunen”, schreef Jason afgelopen december op Instagram.

“Zij was de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven.” Jason vertelde dat hij en Chrishell andere ideeën hadden over het stichten van een gezin. “Maar we hebben nog steeds heel veel respect voor elkaar.”

Verdrietig

Iemand die de breuk van dichtbij heeft meegemaakt, is natuurlijk Mary Fitzgerald. Mary is de beste vriendin van Chrishell én is heel close met Jason, met wie zij vroeger zelfs een relatie heeft gehad. In een interview met The Mirror doet de blondine een boekje open over de break-up. “Het is niet zo erg voor ons geweest. Ik ben verdrietig voor hen beiden en ik probeer ze natuurlijk allebei te helpen, net als Romain”, aldus Mary.

Ook doet de realtor een boekje open over de reden van de breuk. “Geen van beiden heeft iets verkeerd gedaan”, vertelt ze. “Ze bewandelen gewoon allebei hun eigen pad.” Volgens Mary is er dan ook geen sprake van ruzie tussen de twee.

Volwassen

Ondanks dat Jason en Chrishell niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan, was de break-up niet bepaald makkelijk. Niet alleen werken de twee met elkaar, ook hebben ze veel gemeenschappelijke vrienden – zoals Mary en Romain. “In de beginperiode was het niet leuk om te moeten zeggen: ‘Oké we doen dit met deze groep of met deze groep'”, vertelt Mary. Ze vertelt dat Jason en Chrishell even de tijd en ruimte nodig hadden om de break-up te verwerken. “Maar ze zijn volwassen, ze hebben het opgelost en alles is in orde”, aldus de blondine. Hmm, wij zijn benieuwd!

Bron: Tyla | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws