Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze bruine mascara gaat viraal op TikTok

Get it before it's gone!

Staat jouw for you page ook vol met de nieuwste beautytips? Same! Dan heb je er hoogstwaarschijnlijk ook al eens de populaire bruine mascara van Too Faced gespot. TikTokker Alix Earle a.k.a. de It-Girl van dit moment deelde de mascara op haar account en volgers testten massaal het product uit.

Bruine mascara

Alix Earle inspireert haar volgers regelmatig met de nieuwste beauty- en make-up producten and we love that! Enne, ook dit keer kwam de It-Girl weer met een product die we normaal nooit zouden aanschaffen, namelijk: bruine mascara. De Too Faced Better Than S*x Mascara verovert letterlijk de TikTok-pagina's en volgers van de blondine raken er niet over uitgepraat.

Toch geeft de mascara een prachtig resultaat als je het ons vraagt. En dan vooral als je houdt van een natuurlijke make-up look.

@alixearle This mascara never disappoints .. I LOVE 🫶🏼@toofaced #toofacedpartner ♬ original sound - alix earle

Deze mascara is niet alleen prachtig als je 'm aanbrengt, het laat je wimpers langer lijken én het geeft ook nog eens behoorlijk wat volume. Love that!

Reacties

Dat de It-Girl er heel wat op los influenced, blijkt ook in de reacties. Zo schrijft een volger: "Ik heb deze mascara gekocht, je bent mijn nummer 1 influencer en nu ben ik obsessed." Iemand anders reageert met: "Omg het is perfect voor een meer natuurlijke look." Ben jij al overtuigd? Get it before it's gone!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: TikTok, Princess Diaries