Zó blijft je mascara de hele dag perfect zitten

Yes, please!

Lees ook

Mascara is toch wel hét onmisbare make-up product van bijna iedere vrouw. Jammer genoeg blijven mascara’s vaak niet de hele dag in place of begint de mascara aan het einde van de dag af te brokkelen. Gelukkig kun je daar wat aan doen!

Primer

Primer gebruiken we natuurlijk onder onze foundation zodat de make-up producten de hele dag goed blijven zitten. Maar primers zijn er niet alleen voor het hele gezicht, er zijn ook oogprimers die zorgen dat je oogschaduw de hele dag mooi blijft én mascara-primers. Deze zorgt ervoor dat de mascara zich beter hecht aan je wimpers en dus langer blijft zitten. Ook kunnen je wimpers langer lijken door een primer – en dat is mooi meegenomen!

Poeder

Mascara kan sneller uitlopen in een vochtige omgeving óf als je een vette huid hebt. De mascara geeft dan namelijk makkelijker af waardoor het sneller kan gaan vlekken en uitlopen. Het is daarom belangrijk om de huid rondom je ogen en wimpers even af te poederen voordat je mascara aanbrengt.

Waterproof

Last but not least kun je ook gaan voor een waterproofmascara. Niet iedereen is hier fan van, maar een waterproof-formule kan wel echt helpen om het product op zijn plek te houden. Zo ben je met regenachtig weer altijd beschermd tegen uitgelopen mascara!

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook