Oeh la la: Bachelors Yaël heeft gezoend met Bachelorette-deelnemer

In haar podcast onthult de brunette dat ze met één van de mannen een intiem momentje heeft beleefd.

Hoewel tijdens De Bachelor al snel duidelijk werd dat Yaël Isabelle bij Thomas van de Vlugt in de friendzone zat, is de brunette nog niet van de radar verdwenen. Yaël heeft een leuk aantal volgers op Instagram overgehouden aan het programma en timmert hard aan de weg als influencer. Inmiddels heeft ze zelfs een eigen podcast, en in de laatste aflevering onthult ze daarin iets wat onze oren doet klapperen…

Amsterdamse Mokkels

Met ruim 25.000 volgers op Instagram kunnen we Yaël inmiddels wel een echte influencer noemen. Samen met Sanne Ghislaine (inderdaad, van de Belgische Bachelor) heeft de brunette een podcast opgezet. In Amsterdamse Mokkels ‘ouwehoeren’ de twee meiden over hun exen, seks, daten, relaties en alles wat hen bezighoudt.

Intiem moment

Gezien Yaël en Sanne beide hebben meegedaan aan De Bachelor, is het no suprise dat dit onderwerp met enige regelmaat terugkomt in de podcast. Maar in de laatste aflevering vertelt Yaël wel iets heel opvallends over het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Sanne vraagt haar of één van de mannen er voor haar tussenuit springt, waarop Yaël bekent een intiem moment te hebben beleefd met een deelnemer.

“Dat was toen in de stad. Toen heb ik dus met hem gezoend”, begint Yaël. “Ik wist helemaal niet dat hij meedeed aan De Bachelorette, weet ik veel. Hij vroeg aan mij of ik niet mee had gedaan aan De Bachelor, ik was wel echt lam dus ik weet het gesprek niet meer zo goed. Maar hij zei: ‘Ik zit in de nieuwe Bachelorette’. Daaruit heb ik opgemaakt dat hij niet ver is gekomen. Waarop hij antwoordde: ‘Nee, maar ik zit er wel lang in.'”

Speculaties

Helaas voor ons kan Yaël niet vertellen naar welke naam deze mysterieuze man luistert, maar luisteraars van de podcast hebben wel degelijk vermoedens. Zo wordt er veel gedacht dat het om Matthijs, Oscar of Tjeerd gaat. Deze mannen hebben met de brunette gemeen dat ze in Amsterdam wonen. Toch heeft Grazia nog even de detective gespeeld, en zijn we erachter gekomen dat Yaël slechts één Bachelorette-deelnemer volgt op Instagram – namelijk Oscar. Zou Oscar de man zijn met wie de oud-deelneemster van De Bachelor een intiem momentje heeft beleefd tijdens een gezellig avondje uit in Amsterdam?

Bron: Fem Fem | Beeld: Bachelor 

Laatste nieuws