Selena Gomez deelt dé mascarahack voor perfecte wimpers

Je hebt er alleen een pincet voor nodig.

Als je Selena Gomez op TikTok volgt, weet je dat zij regelmatig handige beauty tips and tricks deelt. Ditmaal heeft ze zichzelf overtroffen, want ze deelt de ultieme mascara hack voor de perfecte wimpers.

Mascarahack

Dat Selena Gomez dol is op make-up, is allang geen geheim meer. Ze houdt er zelfs zoveel van dat ze een eigen beautylijn heeft, Rare Beauty. Op Instagram en TikTok laat de actrice regelmatig zien hoe ze met die producten een effortless makeup look creëert. Enne, hoewel de make-upproducten er geweldig uitzien, is het haar mascarahack die de tongen écht losmaakt.

Perfecte wimpers

Voor perfecte wimpers heb je volgens Selena namelijk alleen een goede mascara én een pincet nodig. Dat werkt als volgt: breng eerst mascara aan op je onderste wimpers en daarna op je bovenste wimpers. Vervolgens neem je wat mascara op je pincet door ‘m in het mascaraborsteltje te dippen. Daarna knijp je met het pincet enkele wimpers onder je ogen tegen elkaar. Houd dit even zo vast et voilà: je hebt perfecte, doll-like wimpers!

@selenagomez

@rarebeauty oh and thank you so much for the support on my new tinted moisturizer!! Means so so much to me!

♬ Crazy – Patsy Cline

Wij zijn niet de enigen die onder de indruk zijn van de geniale mascara hack van Selena. Onder de video reageren volgers massaal dat ze het beautytrucje ook gaan proberen. “Ik rende meteen naar mijn bureau toen ik die truc met het pincet zag”, reageert iemand onder de video. “Ik ga dat trucje met een pincet echt proberen, ik vind het zo lastig om mijn onderste wimpers te doen”, laat een ander weten.

Bron: TikTok @selenagomez | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws