Hailey Bieber tegen Selena Gomez-fans: ‘Laat me alsjeblieft met rust’

‘Ik smeek het jullie’

De tijd waarin Justin Bieber en Selena Gomez een setje vormden, ligt ver achter ons. Toch lijkt het erop dat Selena-fans deze periode niet zijn vergeten. Justins vrouw Hailey Bieber krijgt namelijk regelmatig te maken met nare berichten op social media, en die berichten zouden vooral van Selena-fans zijn. Hailey is het zat en vraagt op TikTok om rust. 

‘Laat me met alsjeblief rust’ 

Hailey is helemaal klaar met de negatieve comments op social media, en plaatste gisteren dan ook een filmpje op TikTok met de vraag met rust gelaten te worden. “Dit filmpje is voor iedereen die altijd meteen reageert op wat ik op social media plaats. Er is inmiddels genoeg tijd verstreken en ik doe gewoon mijn ding”, hiermee lijkt het model te doelen op de tijd die is verstreken sinds Selena en Justin uit elkaar zijn gegaan. 

“Ik zeg niets, ik roep niets, ik houd me overal buiten. Laat me alsjeblieft met rust, ik smeek het jullie. Dat is het enige verzoek dat ik heb. Zoek een andere plek om zuur te zijn, maar laat mij erbuiten.”

@haileybieberthis is for you guys in my comments every single time I post♬ original sound – Hailey Bieber

Relatie

Justin Bieber begon in december 2010 te daten met Selena Gomez. In februari 2011 maakten de twee hun relatie red carpet official en verschenen ze samen op het Oscarfeest van Vanity Fair. Helaas duurde hun relatie – tot groot verdriet van Jelena-fans – slechts twee jaar: in november 2012 gingen de twee uit elkaar. 

Inmiddels is Justin dolgelukkig met Hailey, met wie hij in september 2018 in het huwelijksbootje stapte. Iets wat Jelena-fans nog weleens moeilijk kunnen verkroppen. “Het is bizar dat mensen denken het recht te hebben om mijn vrouw aan te vallen en zelfs te bedreigen, omdat ik in hun ogen beter zou passen bij mijn vorige vriendin, hun idool”, schreef hij eens in zijn Instagram Stories. “Het is ontzettend moeilijk voor ons om hiermee om te gaan, maar ik wil dat iedereen weet dat ik mijn hart heb gevolgd en samen ben met de persoon van wie ik het meest houd.” Duidelijk.

Bron: RTL Nieuws, Complex | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws