Monica Geuze reageert op lookalike broer: ‘Hij lijkt er bizar op’

De presentatrice voelde zich naar eigen zeggen ook veel sneller op haar gemak bij de deelnemer.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar als je De Bachelorette kijkt is er één deelnemer die wel heel veel wegheeft van presentatrice Monica Geuze. Niemand minder dan Matthijs Verkade, die in Zuid-Afrika het hart van Sylvia Geersen probeert te veroveren, wordt op social media veelal vergeleken met Monica’s broer: Matthijs Geuze. Maar wat vindt Monica hiervan?

Lookalike

De geruchten ontstonden nadat verschillende TikTokkers video’s deelden waarin ze Matthijs uit De Bachelorette gingen vergelijken met de broer van Monica. En dat de twee nou ook nog eens dezelfde voornaam én hetzelfde beroep hebben, maakt het verhaal nog geloofwaardiger. Maarre, wat vindt de presentatrice zelf van deze bijzondere bevinding?

“Nou, oh mijn God, dit is toch niet normaal”, begint Monica in de video van Videoland. “Iedereen zegt de hele tijd: de broer van Monica doet mee. Hij lijkt er bizar op”, vindt ook de presentatrice. “Ik heb wel een broer die Matthijs heet en er heel veel op lijkt, maar het is ‘m niet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

En hoewel Monica het tijdens het programma soms niet eens bewust doorhad dat Matthijs op haar broer leek, gaf ze ‘m onderling toch een soort van voorkeursbehandeling. “Ik voelde me al veel sneller op m’n gemak bij hem omdat ik het idee had: ‘Dit is mijn broer’.” En ja, geef haar eens ongelijk! De vergelijkingen tussen de twee zijn namelijk on-ge-lo-fe-lijk.

Temptation Island: Love or Leave

Toch zijn de twee niet geheel vreemd voor elkaar. Matthijs heeft namelijk ook al eens meegedaan aan Temptation Island: Love or Leave. En suprise, suprise, ook dát programma presenteert Monica. En hoewel het in Temptation niet gelukt is voor Matthijs om de liefde te vinden, maakt hij nog steeds kans om het hart van bachelorette Sylvia Geersen te veroveren. Maar gaat hem dat ook lukken? We zullen nog heel even moeten afwachten!

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws