Sylvia Geersen over zoenen in De Bachelorette: ‘Doe ik niet zomaar’

De bachelorette vertelt waarom ze nog geen zoen heeft gedeeld met de mannen.

In De Bachelorette wordt het groepje mannen dat de liefde hoopt te vinden bij Sylvia Geersen steeds kleiner. Sylvia leert de mannen hierdoor ook steeds beter kennen, maar verder dan een diepgaand gesprek is het nog niet gekomen. Gaat de bachelorette ook nog een keer zoenen?

Van vriendschap tot meer

Aan RTL Boulevard vertelt Sylvia dat ze dertig dagen lang, drie dates op een dag best pittig vond. “Ik ben er gewoon heel vriendschappelijk ingegaan. Ik dacht, dat is een mooie basis. En dan merk je vanzelf wel of je een klik hebt of niet.” Nou, die klik was er zeker. En niet met één man. “Toen had ik ineens een klik met heel veel mannen! Toen wist ik het ook niet meer”, lacht de bachelorette.

Diepgaande gesprekken

Dat het leven van Sylvia niet altijd over rozen gaat, wordt wel duidelijk tijdens de diepgaande gesprekken die ze voert met de deelnemers. Zo vertelde ze tijdens een gesprek met Joris in de laatste aflevering nog openhartig over de turbulente relatie met haar ex-man, en deed ze eerder een boekje open over het overlijden van haar zus en vader.

Zoenen

Maar hoewel Sylvia met een aantal mannen steeds nader tot elkaar komt, hebben we nog weinig romantische scènes gezien. De mannen moeten wel van goede huize komen, willen ze met Syl kussen. “Zoenen doe ik niet zomaar”, onthult de bachelorette aan RTL Boulevard. “Ik vind dat je daar wel een beetje kriebels voor moet hebben als je dat wil doen.”

Toch lijkt het er wel op dat die kriebels enigszins in aantocht zijn – we kijken met een schuin oog naar Tjeerd, Joris en Matthijs. Zou er dan binnenkort eindelijk een bescheiden zoenpartij plaatsvinden?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws