René en Annebel: ‘Temptation Island zouden we sowieso nog een keer overleven’

'Ik denk eerlijk gezegd niet dat ze ons willen, omdat we zo sterk zijn'

Het is alweer een jaar geleden dat René en Annebel te zien waren in Temptation Island: Love or Leave. Voor het nuchtere Friese koppel was het een geweldige ervaring, want ze kwamen er moeiteloos doorheen en vlogen zelfs als verloofd stel weer terug naar Nederland. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht waren wij erg benieuwd hoe het nu met de lovebirds gaat en hoe ze op hun avontuur terugkijken.

Temptation Island

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het laatste seizoen van Temptation Island hebben gemist, hierbij een kleine recap. René en Annebel deden mee om uit te zoeken of ze echt met de ware zijn en of René inmiddels geen playboy meer is. Dat dat inderdaad niet het geval was, bleek al snel. Hij had geen oog meer voor andere vrouwen en wilde zo snel mogelijk terug naar Annebel. De twee overleefden het avontuur dan ook moeiteloos en tijdens het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor haar. Enne, she said yes!

“Wij kijken er nog steeds heel positief op terug”, zegt René als we met hem en Annebel bellen. “We hebben heel veel positieve reacties gekregen en het heeft voor ons veel veranderd”, zegt hij. “Onze relatie is er denk ik wel sterker door geworden. We hebben toch Temptation overleefd, dat doet niet iedereen. Dat is een feit. We zijn daarna wel dichter tot elkaar gekomen.” En daar is Annebel het helemaal mee eens. “Ik denk toch wel dat je heel sterk in je schoenen moet staan samen om zoiets aan te kunnen, dus ik denk dat wij daar wel heel sterk uit zijn gekomen in onze relatie.”

Nog een keer?

Na Temptation Island is Annebel al snel gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle, waar ze dit seizoen in te zien was. Maarre, als het aan de twee ligt is dit niet hun laatste programma. “Wij vinden reality heel erg leuk, dus mocht er iets op ons pad komen, dan zeggen wij daar zeker geen ‘nee’ tegen”, zegt Annebel. “Ik heb René zelfs wel een keer horen zeggen dat hij nog een keer Temptation wil doen”, lacht ze. “Ja, ik zou dat wel aandurven”, bevestigt René.

Of ze een tweede keer ook zullen overleven als koppel? “Overleven sowieso. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ze ons willen, omdat we zo sterk zijn”, grapt Annebel. “We zullen het sowieso overleven”, zegt ook René. “Ik zou het nog wel een keer willen omdat ik het een mooie ervaring vond. Maar honderd procent, als ik daar weer zit bij het eerste kampvuur… Ik denk dat ik het net als de vorige keer superzwaar zou vinden.”

Beeld: Tara Fotografie 

Laatste nieuws