Bachelor-Sanne over verleden: ‘Heb weleens vastgezeten’

Inmiddels heeft de Amsterdamse beauty haar lesje wel geleerd.

In de Belgische Bachelor leerden we Sanne Ghislaine kennen als iemand die niet op haar mondje is gevallen. Dat de Amsterdamse beauty allesbehalve een grijze muis is, blijkt ook weer wanneer ze tijdens een Mac Date met Nick Eshuis en Yaël Isabelle, die we kennen van De Bachelor met Thomas, een boekje open doet over haar verleden.

M&M’s gejat

Als Nick vraagt wie van de twee dames er eerder in de gevangenis terecht zou komen, is het antwoord meteen duidelijk. “Sowieso Sanne”, roept Yaël. “Ja, ik heb weleens een nachtje vastgezeten”, geeft Sanne dan toe. “Toen was ik nog heel jong hoor. Maar ik heb wel een hele nacht vastgezeten. In de avond werd ik gepakt omdat ik in de supermarkt M&M’s had gestolen.”

Een nacht in de cel

Dat ze voor deze – niet zo heftige – criminele actie een nacht in de cel moest doorbrengen, had volgens de Bachelor-deelneemster een logische verklaring. “De officier van justitie kon pas de volgende dag komen, dus daarom moest ik de hele nacht blijven.” Overigens zegt Sanne wel haar lesje te hebben geleerd. “Ik vond het doodeng. Ik zou het echt niet nog een keer willen, dus sindsdien heb ik niet meer gestolen.”

Geheimzinnige zoen

Yaël bevestigt verder dat ze inderdaad heeft gezoend met één van de mannen die in het nieuwe seizoen van De Bachelorette te zien is. Wie het is kan de brunette nog niet zeggen, maar het is in ieder geval een man die nog steeds in de running is om het hart van Sylvia Geersen te veroveren – al zal hij uiteindelijk niet de gelukkige zijn, gezien hij al aan Yael heeft onthuld dat hij niet met het topmodel is geëindigd.

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: De Bachelor 

Laatste nieuws