Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? MAFS-Nicole en Martijn kenden elkaar wél voor het programma

Wait, what?

Hoewel we in Married at First Sight niet veel hebben gezien van Martijn en Nicole, is hetgeen dát we hebben gezien ons zeker bijgebleven. De twee trouwden blind met elkaar, maar hun huwelijk haalde de helft van het programma niet eens. Veel kijkers vonden dat gek, omdat het stel elkaar nog maar net kende. En wat blijkt nu? Martijn en Nicole kenden elkaar al wél voordat ze met elkaar trouwden. Say what?!

Geen match

De trouwdag van Nicole en Martijn was een perfecte dag: beide MAFS-deelnemers zagen er prachtig uit, de families konden het goed met elkaar vinden en het leek een match made in heaven. Ook Nicole en Martijn waren tevreden, maar aan het begin van de huwelijksreis ging het al snel mis. Na een hoop geruzie om niks in het zwembad, een ruk aan de handrem midden op de autoweg en een duur glas wijn in het gezicht van Martijn was het overduidelijk: dit werd helemaal niets.

Verklaring

Een beetje vreemd, vonden veel kijkers. Want hoe kun je al zó snel met elkaar botsen als je elkaar pas net kent – en nota bene aan elkaar bent gematcht op basis van karaktereigenschappen? Well, daar blijkt nu een logische verklaring voor te zijn. Want hoewel na de ontdekking van een flink aantal gemeenschappelijke vrienden van het stel op de huwelijksdag werd beweerd dat Martijn en Nicole elkaar nooit eerder gezien hadden, blijkt dat nu niets meer dan een keiharde leugen.

Ibiza

Tegenover redacteur en programmamaker Eva van Riet heeft Nicole namelijk bevestigd dat zij en Martijn elkaar wel degelijk kenden. In de nieuwste aflevering van Reality Snack van De Telegraaf onthult Eva het nieuws. "Die twee hebben elkaar op Ibiza dus wél gezien voordat ze gingen trouwen. Dat was dat hele Ibiza-gedoe. Ik heb dat ook even bij Martijn gecheckt en die zei: ‘Je moet bij Nicole wezen’. Dat heb ik gedaan en die heeft mij verteld dat ze elkaar op Ibiza wel hebben gezien en dat hij Nicole probeerde te versieren."

Dit wordt wel heel interessant. Want as far as we know, is het concept van Married at First Sight dat twee mensen in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. En hoewel Martijn en Nicole eerder ontkenden elkaar te kennen, geven ze nu dus toe dat dat wél het geval was. Juicy!

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight