Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Nicole is klaar met datingshows: 'Gênant dat mensen denken dat ik mee heb gedaan voor bekendheid'

'Ik heb nul ambities om een BN’er te worden'

Hoewel het liefdesexperiment Married at First Sight nog in volle gang is, heeft het MAFS-koppel Nicole en Martijn al lang en breed de handdoek in de ring gegooid. In de korte tijd dat ze getrouwd zijn geweest, zijn ze twee hevige ruzies – en een glas wijn in het gezicht van Martijn – verder. Nicole zegt nu geen behoefte meer te hebben om óóit nog aan een datingprogramma mee toe doen.

Nicole en Martijn

Op het eerste gezicht leken MAFS-deelnemers Nicole en Martijn aardig goed gematcht. Zo kwamen de twee er bij het altaar achter dat ze niet alleen dezelfde favoriete vakantiebestemming hebben, maar ook nog eens dito vriendengroep. Ze gaven elkaar het jawoord en stapten vol goede moed het vliegtuig in om elkaar beter te leren kennen. Terwijl de twee vertoeven in een idyllisch stukje Italië gaat het er allesbehalve picobello aan toe. Al na anderhalve dag lopen de spanningen hoog op wanneer ze een discussie in het zwembad krijgen. Het verwijt van Martijn dat Nicole hem al de héééle ochtend op zijn plaats zet, valt bij haar verkeerd.

Wanneer ze na een hoop welles-nietes besluiten positief verder te gaan, gaat het na een bezoek aan een pittoresk dorpje dan toch mis. Nadat haar kersverse man – een tikkeltje onverwachts – uitspreekt geen match te voelen, trekt Nicole tijdens een ruzie in de auto letterlijk aan de handrem. Ze wil niet langer naast Martijn zitten en stapt ergens langs een Italiaanse autoweg uit. Even lijkt het erop dat het koppel individueel het vliegtuig terug naar Nederland neemt.

Glas wijn in gezicht

MAFS-expert Patrick weet de gemoederen te bedaren. Na een etentje off-camera lijkt de lucht te zijn geklaard en geeft het stel de wetenschap nog een kans. Lang duurt de gemoedelijke sfeer alleen niet, want deze slaat dezelfde avond nog om. Nicole gooit na een vervelende opmerking tijdens het diner een glas rode wijn in het gezicht van Martijn. Hij zou hebben gezegd dat ze niet kan autorijden. Saillant detail: Nicole is rijinstructrice van beroep... Ouch! Bij thuiskomst valt er niets meer te redden en uiteindelijk loopt het huwelijk dan toch op de klippen. De twee verlaten vroegtijdig het experiment.

Nooit meer

In zowel MAFS als Lang Leve de Liefde – waar ze ook een gokje waagde vond Nicole niet de ware. En hoewel er nog wel wat andere datingshows zijn, zul je Nicole daar niet in zien. "Absoluut niet", verklaart ze stellig in gesprek met De Telegraaf. "Ik vind het al een beetje gênant dat sommige mensen denken dat ik enkel mee heb gedaan voor bekendheid. Ik heb nul ambities om een BN’er te worden."

De veelbesproken realityster is nog steeds vrijgezel. "Op dit moment ben ik niet op zoek, maar ik sta natuurlijk altijd open voor de juiste man", zegt Nicole. Wel krijgt ze veel reacties op haar deelname aan MAFS. Ze wordt zelfs gebeld door fans van het programma. "Dat komt waarschijnlijk doordat ik makkelijk te vinden ben. Ik heb een eigen rijschool, op de website staan mijn contactgegevens. Daardoor kreeg ik veel berichten via WhatsApp en werd ik soms zelfs gebeld."

Bron: RTL Boulevard, De Telegraaf | Beeld: MAFS