Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen over gewelddadige ex: 'Ik belandde in het glas'

Tijdens een romantische date neemt het model Joris in vertrouwen.

De Bachelorette met Sylvia en Monica

De zoektocht naar de liefde van Sylvia Geersen is in standje turbo gezet, want inmiddels zijn er in De Bachelorette nog maar zes mannen over die kans maken om haar nieuwe lover te worden. Voor Sylvia betekent dat dat het tijd is om de diepte in te gaan. In een emotioneel gesprek met Joris vertelt ze openhartig over de turbulente relatie die ze had met haar ex.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van De Bachelorette.

Romantische date

In de nieuwste aflevering zien we hoe Sylvia deze keert de beurt aan Joris geeft voor een romantische date. Voor romantiek scoort het afspraakje echt alle punten, want de twee maken te paard een ritje door de natuur, om vervolgens neer te ploffen op de bank onder het genot van een drankje. En hoewel Sylvia altijd aangeeft zo te kunnen lachen om Joris, blijkt nu dat het model ook goed de diepte in kan gaan met de knappe kapitein.

Agressieve ex

Tijdens een openhartig gesprek doet Sylvia een boekje open over haar verleden, dat niet altijd makkelijk is geweest. "Afgelopen jaar had ik wel echt nodig om te herstellen van mijn laatste relatie", begint ze. "Die was heel heftig. Hij was heel agressief, schold me altijd uit, heel erg." Een heftig incident was voor het model de druppel. "Hij heeft mij een hele harde gooi gegeven, en ik ben toen met mijn arm in glas terechtgekomen. Tot op het bot. Mijn hand werkt ook nog maar voor dertig procent."

Sterker dan ooit

Gelukkig kan Sylvia zeggen dat ze er helemaal bovenop is gekomen, en voelt ze zich nu zelfs "sterker dan ooit". In eerdere afleveringen maakte het model ook al geen geheim van haar verleden. Zo vertelde ze aan Giancarlo, Matthijs en Oscar dat haar vader is overleden nadat ze lang voor hem heeft gezorgd, en onthulde ze in een gesprek met Giancarlo dat ze ook haar zus al jarenlang kwijt is.

Kleine groep

De mannen geven stuk voor stuk aan dat ze het fijn vinden dat Sylvia zich zo openstelt, en het zorgt er dan ook voor dat menig deelnemer al wat gevoelens voor de bachelorette begint te krijgen. Met het vertrek van niet één, maar twee mannen deze week wordt de groep een stuk kleiner en leren we de mannen steeds beter kennen. We kunnen nu al niet wachten tot de volgende aflevering!

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: De Bachelorette/Videoland | Beeld: NL Beeld