Demi de Boer over zwangerschap: ‘Vond mezelf lelijk en dik’

Demi geeft eerlijk antwoord op vragen van haar volgers.

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn sinds een paar maanden helemaal in de wolken met hun dochtertje Rémi. De dochter van voetbalicoon Ronald De Boer beviel vorig jaar november van het meisje. Hoe Demi haar zwangerschap heeft ervaren? In haar Instagram Stories doet ze een boekje open.

Zwangerschap

Dat Demi en Ronnie dol zijn op hun dochtertje blijkt wel uit de schattige kiekjes die ze regelmatig op the gram delen. En hoewel Demi nu dol is op haar kleine meid, vond ze het maar moeilijk om zwanger te zijn. Op Instagram beantwoordt ze vragen van haar volgers. “Ik vond zwanger zijn helemaal kut”, zegt de kersverse mama.

“Ik vond mezelf lelijk en dik en voelde me totaal niet mezelf”, schrijft ze. “Het hoort er helaas bij en iedereen heeft weer een andere ervaring.”

Wel blij

Gelukkig waren er ook momenten voor Demi dat ze wel genoot van haar zwangerschap. Ze plaatst dan ook een foto waarop ze trots poseert met haar baby belly. “Dit was een dag dat ik het niet erg vond en heel blij was”, aldus de mama. Vervolgens komt ze nog met een advies voor haar volgers: “Hoe moeilijk het soms ook is, geniet ervan want het is zo voorbij!”

Demi
Beeld: Instagram @demiideboer

Kinderwens

Ronnie ziet het trouwens wel zitten om er binnenkort nóg een spruit bij te krijgen, al lijkt Demi het daar voorlopig nog niet helemaal mee eens te zijn. “Als het aan Ronell ligt komt er volgend jaar al een bij. Maar nee, ik vind het even goed zo”, vertelde ze onlangs aan Shownieuws. “We hebben natuurlijk ook Nori thuis drie dagen in de week, dus het is superdruk bij ons en heel gezellig.” Toch sluit ze een tweede kindje niet uit. “Misschien als ze (Rémi, red.) vier is. Misschien dat ik er dan wel weer over na denk, maar voor nu geniet ik gewoon van Rémi”, aldus Demi.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws