Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuw seizoen De Verraders gaat vandaag van start

We can't wait!

The wait is finally over! Vandaag gaat namelijk een gloednieuw seizoen van De Verraders van start. We kunnen de komende weken weer gaan genieten van twintig BN'ers die een spannend spel vol listen en bedrog spelen, om uiteindelijk een zilverschat te winnen.

De Verraders

In De Verraders spelen BN’ers onder leiding van Tijl Beckand een spannend spel vol listen en bedrog, met als doel om een zilverschat te winnen. Maar, er zit een addertje onder het gras. In het spel zitten namelijk een aantal ‘verraders’, die als doel hebben het spel te saboteren. Bovendien zullen de verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. In de tussentijd is het aan de ‘getrouwen’ de taak om uit te zoeken wie de verraders zijn, en ze er tijdens de ronde tafel uit te stemmen. Aan het einde mogen de overgebleven kandidaten de buit onderling verdelen óf ze verraden nogmaals hun medekandidaten en houden alles zelf. Spannend!

Twintig BN'ers

Dit jaar doen er maar liefst twintig BN'ers mee aan De Verraders. Onder meer Selma Omari en Jessie Maya zijn dit seizoen te zien. Maar ook Nathan Rutjes, Irene van de Laar, Giorgio Hokstam, Maria Fiselier, Noor Omrani, Chahid Charrak, Katinka Simonse en Sunny Berman zijn van de partij. Verder doen Jan SlagterHerman den Blijker, Betty GlasPernille La LauFerri SomogyiSander HuismanThomas CammaertJordy HuismanBilly Dans en Noël van Kleef een gooi naar de winst.

Nieuw seizoen

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op dit seizoen, want vanavond is de allereerste aflevering te zien bij RTL 4. Vanaf morgen, 4 maart, kun je De Verraders ook zien bij Videoland. In de eerste aflevering komen we er onder meer achter wie van de groep de 'verraders' zijn en wie 'getrouwen' zijn. We can't wait! 

De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vanaf 4 maart elke zaterdag bij Videoland. 

Beeld: Jasper Suyk