Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief! Gezinsuitbreiding voor Loiza Lamers en vriend

Cuteness overload!

Premiere Faithfully Yours

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg zijn nog steeds happily in love. Maar sinds kort zijn ze niet alleen meer verliefd op elkaar, want de twee hebben gezinsuitbreiding gekregen. Op Instagram stellen ze het nieuwe – te schattige – familielid voor.

Nieuw familielid

Vorig jaar zetten Loiza en Jelle een grote stap in hun relatie, want de twee kochten samen een huis. Maarre, sinds kort wonen ze niet meer met z'n tweeën maar met z'n drieën in het huis. "Say hello to our new family member GIGI ✨❤️", schrijft het stel op Instagram. Daarbij delen ze een té lieve foto met hun puppy en een van de kleine viervoeter zelf. Cuteness overload!

'Wat een schatje'

Onder de post regent het hartjesogen en lieve reacties van volgers. "Ohmygod stopppp😍😍", "Ahhh ❤️❤️❤️" en "Liefffffff🥰🥰", klinkt het in de comments. "Wauw wat een schattie 😍❤️", reageert een volger. En iemand anders schrijft: "Wat een schatje zeg 😍". En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Alles klopt

Eind vorig jaar liet Loiza in een interview met Beau Monde weten hoe gelukkig ze is met haar vriend. “Ik heb Jelle leren kennen bij Oud & Opnieuw, het eerste feestje dat weer mocht na corona. We raakten aan de praat bij de bar – ‘the old fashioned way‘. Die avond was er meteen een klik, de volgende dag kreeg ik een berichtje. Jelle maakte me heel gelukkig, ik ben zó verliefd op hem. Alles klopt.” Ahw!

Bron: Instagram @loizalamers en @jelle.ploeg | Beeld: NL Beeld