Wauw! Loiza Lamers verbluft volgers met bikinikiekje

Oeh la la!

Loiza Lamers schitterde afgelopen seizoen als presentatrice van Holland’s Next Top Model, waar ze iedere week de prachtige foto’s van de modellen beoordeelde. Zelf kan het topmodel natuurlijk ook als geen ander poseren voor de camera, en dat bewees ze gisteren maar weer toen ze een prachtig – en tevens sexy – kiekje postte op Instagram.

Bikinikiekje

Loiza plaatste gisteren namelijk een prachtig vakantiekiekje in het zonnetje in bikini. “(Blue) Curaçao🌴”, schrijft ze in de caption bij de foto. Het topmodel zet Instagram geheel in vuur en vlam met deze foto, zo is te zien aan de reacties. Het regent namelijk hartjes-emoji’s in de comments. Snappen we!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

 

Reacties

“Knapste ❤️” schrijft een volger, en “Wow ❤️ 😍” klinkt het in overvloed. Hoewel Loiza overspoeld wordt met complimentjes onder deze foto, heeft het topmodel ook wel eens te maken gehad met de ‘rotkant‘ van social media. In HNTM vertelde ze daar openhartig over. “Helaas weet ik ook dat er echt veel shit op je af kan komen. Toen ik meedeed en eruit kwam… en het feit, in mijn geval, dat ik transgender ben, was dat een heel makkelijke stok om mee te slaan (…) Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan. Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen? Dat is echt, nogmaals, echt klote”, aldus Loiza.

Bron: Instagram @loizakamers | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws