Loiza Lamers deelt groot nieuws

'The next chapter...'

Lees ook

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg hebben een grote stap gezet in hun relatie. De twee hebben namelijk een huis gekocht samen! De beauty deelt het heugelijke nieuws op Instagram.

Huis gekocht

The next chapter… 🏡”, begint Loiza het bericht op Instagram. “Ons leven samen is vanaf het eerste moment een feestje en liefdevol avontuur…” schrijft ze over haar relatie met Jelle. Het zit zelfs zo goed tussen de lovebirds, dat ze nu samen een grote stap hebben gezet. “Vanaf vandaag mogen wij dit avontuur voortzetten, want wij hebben samen een huis gekocht! Dankbaar voor dit moment en voor jou. ❤️”

Naast dit fantastische nieuws, deelt Loiza ook een tweetal foto’s van het moment waarop zij en Jelle hun handtekening zetten voor het huis – beide met een stralende lach!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Op eigen benen

De huizenjacht van het stel is snel gegaan. Een paar maanden geleden vertelde het model in Rooijakkers over de Vloer nog over haar eerste eigen huisje. Haar carrière is in 2015 begonnen en sindsdien als een speer gegaan. Al die tijd woonde ze nog ‘gewoon’ thuis bij haar ouders, maar in gesprek met Art Rooijakkers vertelde Loiza dat ze sinds kort op eigen benen staat. De beauty heeft een gemeubileerd appartementje in Amsterdam gevonden, waar ze een jaartje gaat ‘voelen hoe het is om op jezelf te wonen’. Uh, ‘jaartje’?

Samenwonen

In dezelfde aflevering stelde Loiza haar lover Jelle voor het eerst voor aan het grote publiek. Het model vertelde aan Art dat het haar eerste echte, serieuze liefde is. “Ja, en gelijk dus heel erg goed, dus dat is heel bizar”, aldus Loiza. “Het voelt gewoon heel steady, heel stabiel.” In dezelfde uitzending vroeg Art zich ook hardop af of ‘het geen tijd wordt dat de twee gaan samenwonen?’ Daarop volgden twee geheimzinnige lachjes. “Ja, die plannen zijn er ook”, vertelt ze. “We hebben besloten dat we willen gaan samenwonen.” En nu is het dus zover. Wij wensen Loiza en Jelle veel geluk in hun eerste, eigen huisje!

Bron: Instagram @loizalamers, Grazia (archief) | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook