Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma’s met Kalvijn: meedoen aan Temptation Island of Avastars?

Aha!

Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022

YouTuber Kalvijn presenteert de nieuwe next level zang- en danswedstrijd Avastars, elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Zou hij zelf willen meedoen aan het programma of toch liever aan Temptation Island? En wat zou hij zelf liever goed kunnen: dansen of zingen? In de nieuwste Grazia beantwoordt hij dilemma's!

Presentator of YouTuber?

"Ik kan echt niet kiezen, vind het juist mooi dat het naast elkaar kan bestaan. Toen ze me vroegen voor Avastars, heb ik die kans natuurlijk gepakt; het laatste wat ik wil, is spijt hebben van dingen die ik niet heb gedaan. Ik vond het helemaal niet eng, voelde me meteen comfortabel op dat podium. Ze hebben echt hun vertrouwen in me gestopt en gezegd: ‘Ga daar maar staan en we zien wel wat het wordt’."

Heel goed kunnen dansen of zingen?

"Ik zou liever goed kunnen zingen, dat lijkt me fantastisch. Dat kun je ook nog blijven doen als je tachtig bent, ik kan me voorstellen dat je lichaam bij het dansen dan toch een beetje gaat tegenwerken. Het niveau van de dansers en zangers die samen een ‘avastar’ vormen, ligt heel hoog – ik kom daar niet eens bij in de buurt.”

Meedoen aan Avastars of Temptation Island?

"Als ik het talent had, dan zou ik aan Avastars meedoen. Stel ik was vrijgezel geweest, dan had ik Temptation Island nog wel grappig gevonden. Maar voordat we wéér mailtjes krijgen of we mee willen doen, met Nina (Warink, zijn verloofde, red.) is dat out of the question.”

Sprookjesbruiloft of trouwen in Las Vegas?

"Het is wel ons idee om voor een echte sprookjesbruiloft te gaan. En dan zou ik mijn vrijgezellenfeest wel in Las Vegas willen houden, dan hebben we de perfecte combi."

In de nieuwste Grazia beantwoord Kalvijn nog meer dilemma's. Vanaf vandaag in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Beeld: NL Beeld