Hoe leuk! Kalvijn heeft Nina Warink ten huwelijk gevraagd

En she said yes!

Lees ook

YouTuber Kalvijn (26) en Nina Warink (26) zijn al heel wat jaren samen. We zien Nina regelmatig voorbijkomen in de video’s van Kalvijn en vaste kijkers weten dan ook dat de twee niet bij elkaar weg te slaan zijn. Leuk nieuws voor de lovebirds, want ze zijn namelijk verloofd!

Aanzoek

Kelvin Boersma (zoals Kalvijn echt heet) is namelijk op één knie gegaan voor Nina in het mooie Toscane. Op Instagram delen ze een foto van het romantische moment. “YESSS ❤️💍!”, schrijft Nina bij het lieve kiekje, wat dus betekent dat ze ‘ja’ heeft gezegd op de grote vraag. Hoe leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Felicitaties

In de reacties regent het felicitaties voor het stel. Zo reageren er talloze BN’ers onder de post.  “JAAAAAAAAAA ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, reageert een enthousiaste Mascha Feoktistova. En: “Omg gefeliciteerd!!!❤️”, schrijft Monica Geuze. Ook Kae Sutherland, Marije Zuurveld, Thomas van der Vlugt en Famke Louise feliciteren het knappe stel.

Nina en Kalvijn zijn al meer dan tien jaar samen en daar werd eind vorig jaar nog bij stilgestaan door de tortelduifjes. “Ons leven is nooit saai en we geven elkaar altijd de ruimte om te groeien. Ben blij en dankbaar dat ik mijn leven en alle avonturen die daarbij komen kijken met jou mag delen”, schreef Nina toen op Instagram. Ook Kalvijn zette Nina toen in het zonnetje. “Tien jaar geleden vroeg ik je verkering en kan nog steeds niet geloven dat je ‘ja’ zei tegen deze puistenkop.'” Aaahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook