Youtubers Kelvin en Nina Warink zijn ‘voor veel geld’ gevraagd voor Temptation Island

'We zijn als koppel gevraagd.'

Youtubers Kelvin – beter bekend als Kalvijn – en zijn inmiddels verloofde Nina Warink onthullen in de meest recente aflevering van hun podcast Kibbeling dat zij als koppel zijn gevraagd voor Temptation Island.

Vet programma

In de aflevering van de Kibbeling-podcast bespreekt het koppel een aantal stellingen die de productie voor hen heeft verzonnen. Eén van die stellingen luidde als volgt: ‘Temptation Island kijken is perfect voor een bankhang avondje met z’n tweeën’, waarop beide antwoorden dat ze het met de stelling eens zijn. Toch blijft het even stil nadat de twee hun antwoord hebben gegeven. “Ik zit even te denken wat ik van deze stelling vind”, laat Kelvin weten. “Temptation Island vind ik best wel een vet programma”, vervolgt hij.

Temptation Island

Naarmate het gesprek vordert, onthult Nina ineens iets waar we even twee keer naar moesten luisteren. “Wij zijn wel eens gevraagd voor Temptation Island“, laat ze weten. “We zijn als koppel gevraagd. Ze wilden ons helemaal kapot maken, maar daar zijn wij niet gevoelig voor”, onthult het koppel op een ietwat sarcastische manier. Maarre, dat was nog niet het enige! Nina onthult namelijk nóg iets. “Voor best wel veel geld ook wel”, vult ze Kelvin nog aan. Wait, what?! “Ze wilden ons best veel geld betalen”, lacht Nina. “Ja, maar blijkbaar niet genoeg anders hadden we wel meegedaan”, reageert Kelvin. “Geintje”, vult ‘ie aan.

@kibbelingdepodcast Kelvin en Nina in Tempa was stiekem best leuk geweest. Luister nu ‘Tempa tripje en salarisonthullingen’ in je favoriete podcast-app 🎧 #kibbelingdepodcast #temptationisland #tempa #verleiders #fyo ♬ origineel geluid – kibbelingdepodcast

Verleider

Nina denkt dat ze wel weet waarom ze zoveel geld aangeboden hebben kregen voor een deelname aan Temptation Island, en legt het uit. “Vroeger heb ik ooit gezegd dat ik alleen aan Temptation Island zou meedoen als ik mijn studieschuld kon afbetalen.” Aha! “Maar dat ging toen ineens vrij snel en toen dacht ik ‘laat maar'”, vertelt ze lachend.

Toch is Nina wel benieuwd of haar verloofde mee zou doen als verleider als hij vrijgezel zou zijn en vraagt het op de man af. “Nee”, antwoord Kelvin meteen. Hij legt uit dat je daar waarschijnlijk helemaal niks voor betaald krijgt en dat hij zichzelf niet zo’n type vindt. “Als ik die verleiders zie, dan zie ik mezelf niet tussen die soort van anabolen staan”, legt Kelvin uit.

Bron: Podcast Kibbeling | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws