Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emotionele Sylvia in de Bachelorette: 'Je raakt me echt hiermee'

Matthijs zorgt voor tranen bij Sylvia.

In de eerste vier afleveringen van De Bachelorette heeft Sylvia Geersen al negen mannen naar huis gestuurd. Nu is het tijd om de overgebleven heren beter te leren kennen. De bekende vrijgezelle dame heeft in de aflevering van gisteren een romantisch diner met drie heren, waarbij ze het tijdens het voorgerecht met Matthijs niet droog kan houden.

Emotioneel gesprek

Het model nodigt drie vrijgezelle mannen uit om in haar villa te komen dineren. Met Matthijs deelt Sylvia het voorgerecht, waar hij meteen een gevoelige snaar raakt. Hij is namelijk zijn beide ouders verloren. Zijn vader overlijdt aan een hartaanval als Matthijs 20 is. "Die is helaas van de een op de andere dag overleden. En mijn moeder ook", deelt hij. Sylvia herkent de pijn omdat ze zeer recentelijk haar vader is verloren. "Je raakt me wel echt hiermee. Ik vind het heel erg'', zegt ze terwijl ze haar tranen droogt. ''Maar ik vind het fijn dat ik dit nu van je weet, dan weet ik waar je vandaan komt. En waarom je soms wat stiller bent."

Eerder al ontroerd

In een eerdere aflevering ontstond ook al een bijzonder moment met een van de vrijgezelle heren. Giancarlo vertelde aan de bachelorette dat hij veel tijd met zijn moeder doorbrengt. Hij wil dan ook weten hoe de band tussen Syliva en haar moeder is. En die vraag stelt hij niet zomaar, het komt omdat hij niet veel familie meer heeft. “Mijn broertje is zeven jaar geleden overleden aan een dodelijk ongeluk”, vertelt hij openhartig. “Ik dacht al dat er iets achter jou schuilde”, reageert Sylvia, die duidelijk geraakt is. Ze herkent zich namelijk in zijn verhaal. “Ik ben ook mijn zus kwijtgeraakt toen ik 15 was… mijn grotere zus. Zij was 21 en ik 15”, vertelt ze. “Dat hebben we gemeen.”

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: De Bachelorette, RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette