Molly-Mae Hague onthult unieke babynaam van haar dochtertje

Awh!

Beschuit met muisjes! Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury zijn onlangs trotse ouders geworden van een meisje. De influencer maakte het heugelijke nieuws op afgelopen weekend bekend, maar hield de naam van de kleine spruit nog even voor zichzelf. Tot nu, want op Instagram onthullen de kersverse ouders de babynaam.

Een meisje

Op Instagram plaatste Molly begin deze week een lieve foto van haar gezinnetje. De kleine spruit is een week geleden op 23 januari 2023 geboren, zo valt op te maken uit de caption bij de post.

In haar Instagram Stories schrijft Molly hoe dankbaar ze is met de geboorte van haar dochter. “Een week oud vandaag. Ik kan niet geloven dat we je voor altijd mogen houden”, valt er te lezen. “Moeder worden is het beste wat me is overkomen”, vervolgt de kersverse mama. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Babynaam

Op Instagram onthulde Molly-Mae dat ze al een jongens- en een meisjesnaam hadden uitgezocht “basically from the day we met.” Het stel blijft bij die namen, vertelde de realityster.  Er werd vorige week druk gespeculeerd over de naam van de baby, toen er een naambordje werd gespot in het mogelijk interieurontwerp van de babykamer van Molly’s kindje. Volgers hadden het interieurontwerp goed gespot, maar de naam van de kleine meid is toch net even anders geworden.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Gisteravond maakten de kersverse ouders eindelijk bekend hoe de kleine influencer-baby heet: Bambi. Awh! Tijdens haar zwangerschap had Molly-Mae al aangekondigd dat ze een hele unieke naam gekozen had voor de baby, en dat is zeker gelukt!

Bron: Instagram @mollymae | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws