Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Komt er een nieuwe Harry Potter-film met de originele cast?

Fingers crossed!

Vroeger lazen onze ouders ons al voor uit de Harry Potter-boeken en ook de films hebben we inmiddels oneindig vaak gezien. Stiekem hopen we dat er – naast de Fantastic Beasts-franchise – nog meer films en boeken over Harry Potter komen. Enne, misschien komt die er ook!

Harry Potter And The Cursed Child

Met een filmserie die een dusdanig groot fandom heeft aangeboord als de HP-films, zou je denken dat er genoeg animo is voor een vervolgfilm. Misschien heb je wel eens gehoord over het boek en de theater-voorstelling van Harry Potter And The Cursed Child. Op dit moment zijn er theatershows van dit verhaal in New York in London, maar fans hopen dat er binnenkort ook een film van dit vervolgboek komt. En dan natuurlijk wel met de originele cast, want die is niet in de theater-voorstelling te zien.

Nieuwe films

The Sun meldt dat er wel degelijk animo is voor een nieuwe film van Harry Potter. "De plannen hebben een tijdje op een laag pitje gestaan omdat er veel aandacht ging naar de ‘Fantastic Beasts’-reeks”, zo laten de redacteuren van de Britse krant weten. “Vorig jaar verscheen het voorlopig laatste deel van die thrilogie, waardoor er nu opnieuw tijd vrijgekomen is om verder te werken aan het ‘Harry Potter and the Cursed Child’-scenario." Enne, hier zouden dan zelfs twee (!) films van gemaakt worden.

Originele cast

We hopen natuurlijk dat er echt twee nieuwe films komen, maar dan zou het wel het leukst zijn als de oude cast terugkeert.  Dan willen we natuurlijk Daniel Radcliffe, maar ook Rupert Grint en Emma Watson terugzien in deze films. Volgens Warner Bros zit er 'iets' magisch aan te komen en is het welbekende trio onlangs samengekomen in de studios in Engeland voor een reünie met de andere acteurs uit de films. Zouden ze hier misschien al het een en ander hebben besproken voor een nieuwe film? Fingers crossed!

Bron: Trending.nl | Beeld: Harry Potter, Twitter