Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Virgin River-actrice verklapt releasedatum vijfde seizoen

Wij kunnen niet wachten!

Grote kans dat jij de eerste vier seizoenen van Virgin River in één ruk hebt uitgekeken. Fans wachten dan ook met smart op het vijfde seizoen. Enne, we weten ein-de-lijk wanneer we die op Netflix kunnen verwachten. Niemand minder dan actrice Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe) verklapt de releasedatum.

Releasedatum

Het vierde seizoen liet ons – net als de eerste drie – weer met een hoop vraagtekens achter. Want wat gaat Jack doen nu hij weet dat hij niet de vader is van de twins van Charmaine? Gelukkig hoeven we niet héél lang meer te wachten op nieuwe afleveringen, want op social media verklapt Alexandra dat we het vijfde seizoen deze zomer kunnen verwachten.

"Het vijfde seizoen zal te zien zijn... in juli? Ik weet het niet zeker, ik heb nog geen update kregen wat betreft de tijdlijn", aldus Alexandra. Ook beantwoordt ze de vraag of er nog een zesde seizoen komt. "Laten we het hopen", zegt ze. Fingers crossed dus!

Opnames afgerond

De opnames voor het vijfde seizoen zitten er in ieder geval op. Hopelijk krijgen we snel een eerste trailer te zien. Al eerder verklapte Ben Hollingsworth – a.k.a. Brady – aan TV Line dat het vijfde seizoen ‘groter en beter is dan alle voorgaande seizoenen’. Ook liet hij weten dat ze ambitieuze dingen doen die je in Virgin River nog niet eerder hebt gezien. Exciting!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Twitter, Netflix