Yes! Vierde seizoen van Virgin River staat vanaf vandaag op Netflix

Zeg die terrasplannen met je vriendinnen maar af!

Tijd om een korte break te houden van Love Island en B&B Vol Liefde, want het vierde seizoen van Virgin River is vanaf vandaag te zien op Netflix! Let’s go!

Veel vraagtekens

We hebben er ongeveer een jaar op moeten wachten, maar het vierde deel van Virgin River is finally here. In het derde deel lieten de makers ons met veel vraagtekens achter, waar we in het nieuwe seizoen (hopelijk) antwoord op zullen krijgen. Wat gaat er gebeuren met Mel en Jack nu zij zwanger is, maar niet weet wie de vader is. Is dat Jack? Of toch haar overleden echtgenoot Mark? En zal haar relatie met Jack het overleven als hij niet de vader blijkt te zijn?

Mel is echter niet het enige personage dat met een groot dilemma kampt. Zo is Hope nog steeds herstellende van haar heftige auto-ongeluk, wat voor de nodige wrijving zorgt tussen haar en haar man Doc, en moet Ricky een moeilijke keuze maken tussen werk en privé. In het vierde seizoen zal ook Paige weer terugkeren en ligt een hereniging met Christopher in het verschiet. Kortom: dat belooft weer veel goeds.

Extra lang seizoen

Om ons te belonen voor het lange wachten, verrast Netflix ons met een extra lang seizoen van Virgin River. Zo kunnen we rekenen op maar liefst twaalf afleveringen van een uur, in plaats van de reguliere tien afleveringen per seizoen. Bingen maar!

Bron: Streamwijzer | Beeld: Virgin River (Netflix)

Laatste nieuws