OMG: mogelijk spin-off Virgin River in de maak

Zou het?

Heb jij het vierde seizoen van de populaire serie Virgin River ook al gebinged? Same! Het enige jammere daaraan is dat we nóg langer moeten wachten op een vervolg… Of toch niet? De makers hinten namelijk dat er aan een mogelijke spin-off van de Netflix-serie wordt gedacht! Wait, what?

Virgin River

Jimmy Howe, Hoofd Drama bij Netflix, liet eerder al weten aan Deadline dat een einde aan de serie er ‘nog lang niet inzit’. “We hebben tijdens het vierde seizoen gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plekken groeit”, liet hij weten. “Het voelt alsof, op basis van wat we hebben gezien en met oog op het vijfde seizoen, er nog veel meer verhalen te vertellen zijn. Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert.”

Spin-off

Hoewel het nog niet duidelijk is of er een spin-off van de Virgin River reeks komt, laat Howe weten dat dit ook voor een deel in de handen van de kijkers ligt. “We zien dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf”, vervolgt hij. “Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel dankbaar voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn.”

Vijfde seizoen

De opnames voor het vijfde seizoen van Virgin River zijn momenteel aan de gang. Helaas is het nog niet duidelijk wanneer het gloednieuwe seizoen te zien zal zijn op Netflix, maar fingers crossed dat we niet heel lang hoeven te wachten!

Al eerder verklapte Ben Hollingsworth – a.k.a. Brady – aan TV Line dat het vijfde seizoen ‘groter en beter is dan alle voorgaande seizoenen’. Ook liet hij weten dat ze ambitieuze dingen doen die je in Virgin River nog niet eerder hebt gezien. Exciting!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Virgin River

Laatste nieuws