Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

The drama continues in Echte Meisjes in de Jungle: 'Grootste nachtmerrie'

Aflevering zes zorgde weer voor het nodige drama!

De allernieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle verscheen gisteren op Videoland en het was weer smullen geblazen. Zo maakten Michella en Annebel hun rentree in het programma, maar dan wel in elkaars team. But there's more! De Si Deng Babes en de Si Fah Sweethearts zijn namelijk samengevoegd in één kamp. Enne, dat zorgde voor het nodige drama tussen bepaalde dames. Ai!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. 

Rentree

Oké, let's start at the beginning. Aan het einde van aflevering vijf werd er – as usual – één meisje uit elk team gestemd. Maarre, dit keer was er een grote twist. Want wat de Echte Meisjes niet wisten, was dat degenen die zij wegstemden gewoon lekker in de jungle bleven. Dit keer waren het Michella en Annebel die beiden werden weggestemd door hun kampgenoten en dachten daarom naar huis te moeten. Maar niks was minder waar.

De dames in kwestie werden namelijk niet naar huis gestuurd, maar naar het andere team. Iets waar Michella alleen maar van kon genieten omdat ze in het team van teamcaptain Janice Blok belandde – en laten die twee elkaar nou net niet kunnen luchten.

Balen

Voor Janice was het daarom ook een 'nachtmerrie' toen ze Michella zag aan komen lopen. "Ik ben net een kakkerlak, je komt niet van me af", schreeuwde ze lachend naar Janice, Jill en Fabiola – die haar overigens wél een warm welkom gaven. En hoewel Janice baalde van de rentree van Michella, had ze nog het meest spijt dat ze haar enige maatje Annebel had weggestemd en Michella daarvoor terugkreeg. "Die heb ik gewoon ingeruild voor het allergrootste, lelijkste monster in dit hele oerwoud", aldus Janice.

Afvallers

But there's more. De teams slapen namelijk vanaf aflevering zes samen in één kamp, waardoor beide teams nu veel samen moeten doen. Enne, daar komt natuurlijk het nodige drama aan te pas. Zo ergert Michella zich rot aan Janice haar 'kampvuurdans' en kunnen een aantal dames de speech van Janice ook niet waarderen.

Toch moesten er aan het einde van aflevering zes wél twee meisjes de jungle verlaten. Maar dit keer ging dat toch een beetje anders. De dames moesten namelijk iemand uit het andere team naar huis stemmen. Enne, ook dat ging niet zonder een scheldpartij hier en daar. Zo heeft Janice de naam van Diva opgeschreven. "Diva is in één keer beste vriendinnen met die dikke trol hier naast me", beargumenteert ze – waarbij ze doelt op Michella. Uiteindelijk zijn het Michella en Annebel die nu echt definitief de jungle moeten verlaten, iets wat Michella ook het leukste vindt aan haar hele deelname. "Ik ben zo blij", laat ze weten. "Wij ook", roept Janice nog snel. En Michella kennende kon ze daar natuurlijk haar mond niet over houden. Het was in ieder geval wel weer een aflevering voor in de Echte Meisjes-boeken!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard, Love Reality, Echte Meisjes in de Jungle | Beeld: (Jasper Suyk, Rob Jacobs)