Janice Blok over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Achteraf viel het me best mee’

'Veel meiden waren continu aan het klagen, maar ik dacht vaak: stel je niet zo aan'

Janice Blok is dit seizoen te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Samen met elf andere meiden gaat ze de strijd aan in de jungle van Laos. Waarom besloot ze hieraan mee te doen en hoe is het haar bevallen? De realityster vertelt het in de nieuwste Grazia.

Ander beeld

“Het leek me een mooie uitdaging en ook tof om een ander beeld van mezelf neer te zetten”, vertelt Janice als we haar vragen waarom ze besloot mee te doen aan Echte Meisjes in de Jungle. “Ik ben niet per se een modepoppetje, maar dat is wel wat veel mensen van mij denken”, legt ze uit.

Continu klagen

In de jungle van Laos moeten de Echte Meisjes overleven in primitieve omstandigheden. “Achteraf viel het me best mee”, blikt Janice terug. “Veel meiden waren continu aan het klagen, maar ik dacht vaak: stel je niet zo aan en maak er het beste van. Ik heb me er best goed doorheen gesleept.” Hoewel de beauty erg positief is ingesteld, was het avontuur soms ook heftig. “Af en toe was het echt heel erg koud, zeker in de nachten. Dan was het donker, en dan lig je alleen in je hangmat. Dat was best wel eng en vervelend.”

Band met Michella

Inmiddels hebben we de eerste drie afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle al kunnen zien op Videoland. Enne, er is vanaf het begin al een hoop drama. “Met zo’n grote groep meiden kun je natuurlijk niet verwachten dat iedereen matcht, dus je kunt er wel op rekenen dat er op z’n minst een woordenwisseling plaatsvindt”, vertelt Janice. “Met Michella kan ik het bijvoorbeeld niet zo goed vinden. Ik hou niet van negativiteit en daar staat Michella wel voor”, verklaart ze. “Ze is uit op sensatie en negen van de tien keer vindt ze niets leuk. Als je altijd klaagt en negatief praat over anderen, dan begin je wel irritant te worden.”

“Het was overduidelijk dat wij elkaar niet mochten, we hebben dat allebei laten weten. Ook nu we weer terug zijn, blijft ze online dingen over mij plaatsen. Ik heb nog niets gedeeld over haar, maar als iemand mij vraagt wat ik van haar vind, dan kun je een ding noteren en dat is dat ik haar geen leuk mens vind.”

Het hele interview met Janice lees je in de nieuwste Grazia. Daarin vertelt ook Michella Kox alles over haar avontuur in de jungle. Vanaf woensdag 18 januari in de winkel! 

Bron: Grazia (Sabine van der Spoel) | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws