Ruzie en onverwachte plottwist in Echte Meisjes in de Jungle

'Dit is echt mijn ergste nachtmerrie'

Gisteren was het alweer tijd voor de vijfde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. Van een voedseldief, tot de eerste echte ruzie tussen de Si Deng Babes: ook deze aflevering zit weer boordevol drama. Enne, de plottwist aan het einde van de aflevering, slaat bij beide kampen in als een bom…

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. 

Voedseldief

De strijd om het luxe kamp brak opnieuw los en de Si Deng Babes gingen er na een hele moeizame slakkenvang-opdracht, en dankzij Annebel, met de buit vandoor. Michella en Diva geven zich niet zo snel gewonnen en brengen een bezoekje naar het luxe kamp – dat een paar meter verderop ligt. “Zij hadden vreten en wij niet, dus ik dacht: misschien kunnen we iets ruilen”, aldus Diva. De twee waren natuurlijk op boevenpad. Ze eten en drinken vrolijk mee met de Si Deng Babes, tot grote irritatie van teamcaptain Janice. 

Ruzie

Van de Si Fa Sweethearts zijn we ondertussen wel een beetje ruzie gewend, maar dit keer waren de Si Deng Babes aan de beurt. Janice vindt het bezoek van Michella en Diva maar niks en vraagt de dames om het luxe kamp te verlaten. De bom barst tussen Janice en Michella, die elkaar duidelijk niet kunnen luchten. Teamgenoten Fabiola en Jill nemen het op voor Michella en Diva, tot grote ergernis van Annebel en Janice. Langzaam maar zeker beginnen de irritaties bij de Si Deng Babes ook de overhand te nemen.

Plottwist

De Si Fa Sweethearts winnen de geldopdracht en dan is het tijd voor een ‘minder leuk onderdeel’ en komt Valerio met een onverwachte plottwist. Beide teams moeten een naam opschrijven van “iemand die het team nu toch echt moet gaan verlaten”, aldus Valerio. De Si Deng Babes stemmen op de sterke Annebel en uiteindelijk kiezen de Si Fa Sweethearts voor Michella. Wat de meiden niet weten is dat deze dames niet naar huis gaan, maar hoogstwaarschijnlijk van team zullen ruilen. “Hallo dames, ik ben net een kakkerlak”, horen we Michella zeggen in de preview van de volgende aflevering. The drama continues! Want voor teamcaptain Janice is dit toch wel echt haar “ergste nachtmerrie.”

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: (Jasper Suyk, Rob Jacobs)

Laatste nieuws