Wauw! Jill Goede showt compleet nieuwe coupe

Jill, is that you?

Jill Goede is een van de knappe meiden die in het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De Big Brother-winnares gaat al jaren door het leven als blondine, maar gisteren verraste ze haar volgers ineens met een compleet nieuw kleurtje.

Uiterlijk

Jill voelde zich in EMIDJ niet meteen als een vis in het water. Sterker nog, in een van de eerste afleveringen gaf ze aan best wel onzeker te worden van al die meiden om haar heen. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker”, deelt ze eerlijk. Toch voelde de blondine zich tijdens de opnames steeds beter. “Ik voelde me steeds meer thuis in de groep en besefte dat ik er ook wel mag zijn om wie IK ben.” You go, girl!

Nieuwe look

Inmiddels gaat Jill niet meer als blondine door het leven en heeft ze haar lokken bruin geverfd. In haar Instagram Stories deelde ze gisteren het resultaat. “Nieuwe haartjes”, schrijft ze bij een foto van haar nieuwe coupe. En we moeten toegeven: wij hadden Jill bijna niet herkend!

jill

“Toch weer een tintje donkerder dan vorige week”, zegt ze. Voorlopig zal Jill deze kleur houden en haar lokken even met rust laten. “Ben mega blij met deze verandering”, laat ze weten. “Het is wel even wennen, want ik kom echt van p*rnoblond”, aldus Jill. Het staat je enig, Jill!

Bron: Love & Reality | Beeld: EMIDJ, Instagram @jillgoede

Laatste nieuws