Met déze Echte Meisjes heeft Michella nog contact

'Zo gemeen ben ik niet'

Michella Kox is niet op haar mondje gevallen en trekt zich van niets of niemand wat aan. Dat zorgt voor de nodige ruzies en drama in Echte Meisjes in de Jungle, en dus zou je verwachten dat de meiden elkaar onderling niet meer spreken. Maar niks blijkt minder waar! In een Q&A op Instagram onthult de realityster met welke meiden ze nog contact heeft.

Echte Meisjes in de Jungle

Michella is een van de twaalf dames die in het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is, en daar zorgt de diva voor de nodige drama. Hoewel niet iedereen haar kan waarderen, weet Michella ook dit seizoen weer een lach op het gezicht te toveren van verschillende kijkers én deelnemers van het realityprogramma.

“Ik spreek eigenlijk bijna iedereen”, vertelt ze in haar Instagram stories. “Ik heb contact met Kel, Channah spreek ik af en toe, Louisa spreek ik dagelijks, Diva spreek ik ook bijna dagelijks. Jill spreek ik regelmatig. Lena spreek ik niet, maar heb ik geen ellende mee. Die is denk ik te druk in love“, legt de diva uit. “Fabje spreek ik regelmatig, ga ik van de week mee op stap”, vervolgt ze. “Je zal het niet zeggen hè, maar zo gemeen ben ik niet”, grapt Michella.

In de aflevering van afgelopen maandag barstte de bom tussen Janice en Michella nadat ze weigerde het luxe kamp te verlaten. Het zal je daarom niet verbazen dat realityster geen contact heeft met Janice, Annebel, Gaby en Esmee.

Leukste ervaring

Ook doet Michella in haar Instagram stories een boekje open over haar ‘leukste ervaring’ in de jungle. Aan het einde van de laatste aflevering van EMIDJ zagen we dat Michella door haar teamgenoten uit het team werd gestemd, maar het avontuur in de jungle hield niet op voor Michella. “Hallo dames, ik ben net een kakkerlak”, horen we Michella zeggen als ze zich komt aan sluiten bij het team van captain Janice.

Dit was voor Michella het leukste moment in de Jungle. “Ik kan er niks aan doe ik heb daar gegierd. Dit is toch fantastisch, ik wist dat ik gehaat word aan die kant”, vertelt Mies. “Dat was mijn mooiste ervaring, dat ik dat mocht meemaken dat ik dat mocht doen. Ik bloeide ook gewoon helemaal op”, aldus de realityster. De volgende aflevering belooft dan ook veel goeds. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. En of Michella binnenkort ook nog in andere programma’s te zien is? “Ja, ik zeg toch ben net een kakkerlak, ik blijf gewoon terugkomen”, verklapt de realityster. Oeh!

Bron: Instagram @michellakox, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws