Michella Kox over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Ik kan gewoon mijn mond niet houden’

'Ik ben drama, toch?'

Michella Kox is een van de twaalf dames die in het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De diva doet echter voor de tweede keer mee, en vertelt aan Grazia hoe ze het er vanaf heeft weten te brengen.

Nog een keer meedoen

Waarom besloot Michelle eigenlijk om opnieuw de jungle in te gaan? “Ik wilde deze ervaring niet missen. In eerste instantie dacht ik: hell no! Maar mijn dochter zei: ‘Mama, als je het niet doet en je ziet het op tv, dan krijg je spijt’”, vertelt Michella aan Grazia.

Sensatie

Na haar eerste deelname riep Michella nog dat ze nooit meer mee zou doen, maar here she is. “Klopt, maar ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle. Ik vind het niet leuk om niet naar de wc te kunnen – je moet daar gaan zitten kakken in een bosje – en om niet te kunnen douchen. Verschrikkelijk!”

Ook vertelt de realityster wat we allemaal van dit seizoen kunnen verwachten. “Genoeg! Genoeg! Ik ben drama, toch? Ik kan gewoon mijn mond niet houden. Wat ik vind en voel, dat zeg ik. Je zit daar met twaalf dames, zonder telefoon, zonder televisie. Ik heb dan genoeg over een ander te vertellen.”

Andere dames

En dat Michella niet op haar mond is gevallen, hebben we geweten ook. Zo kan ze het niet met iedereen even goed vinden. “Ik heb heel mooie mensen ontmoet, maar ik heb ook mensen ontmoet die ik nooit weer wil zien. Wie dat zijn, kan ik alleen nog niet zeggen.”

Het hele interview met Michella lees je in de nieuwste Grazia. Daarin vertelt ook Janice Blok alles over haar avontuur in de jungle. Vanaf woensdag 18 januari in de winkel! 

Tekst: Sabine van der Spoel | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws