Diva doet boekje open over haar deelname aan EMIDJ

Ook onthult de realityster haar dream team!

Diva is dit seizoen te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories onthult de realityster wat haar dream team zou zijn geweest en vertelt ze over de leuke en minder leuke momenten in de Jungle.

Ervaring

Wat Diva het allerergste vond in de jungle? “Mieren! Overal waren altijd mieren. Ik werd er echt agressief van”, deelt de beauty in haar Insta-story. En ook het slapen in de hangmat vond ze vreselijk. Toch heeft Diva zich er prima vermaakt “Het leukste vond ik dat elke dag onvoorspelbaar en compleet anders was!!” en heeft ze nieuwe vriendschappen gesloten in de jungle. Met name Fabiola heeft Diva aangenaam verrast. “Ik dacht dat eerst dat ze een prinses was, maar ze was juist een van de weinige die nooit moeilijk deed!!! En zo lief, ben echt blij dat we vriendinnen zijn geworden, ly ❤️❤️❤️”, deelt Diva. Cute!

Team diva

Diva is tevreden met haar team, maar als de realityster het zelf voor het kiezen had, dan hadden de Si Fa Sweethearts er toch een beetje anders uitgezien. Diva had namelijk het liefste in een team gezeten met “Jill, Fabiola, Esmee, Lena en Kelly“, dat vertelt ze in haar Insta-story. “Dat betekent dat team rood dan Annebel, Janice, Michella, Louisa en Channah zou zijn HAHAHA dat was toch goud geweest!” En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Deelname

Al eerder deelde Diva waarom ze mee wilde doen aan Echte Meisjes in de Jungle. “Ik vond het uiteindelijk zo leuk om mee te werken aan De Bachelor en Ranking the Stars dat ik heel erg hoopte op een nieuw programma wat bij me zou passen… En toen kreeg ik dit aangeboden, dus was mega vereerd”, vertelt ze. Verder speelde haar oma een belangrijke rol in de beslissing. “M’n oma vroeg elke week ‘heb je nog iets van tv gehoord?’. Want dat maakt altijd haar hele jaar”, aldus Diva. “Dus ik doe het eigenlijk vooral voor m’n oma.” Wat lief!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @divamariab | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws