Diva over deelname EMIDJ: ‘Doe het eigenlijk vooral voor m’n oma’

Ook doet ze een boekje open over het blauwe team.

Diva is dit seizoen te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories onthult de realityster waarom ze ‘ja’ heeft gezegd tegen dit avontuur. En ook doet ze een boekje open over haar team, de Si Fah Sweethearts!

Voor oma

Waarom Diva mee wilde doen aan Echte Meisjes in de Jungle? Daar had ze meerdere redenen voor, zo vertelt ze in een Instagram Q&A. “Ik vond het uiteindelijk zo leuk om mee te werken aan De Bachelor en Ranking the Stars dat ik heel erg hoopte op een nieuw programma wat bij me zou passen… En toen kreeg ik dit aangeboden, dus was mega vereerd”, vertelt ze. Verder speelde haar oma een belangrijke rol in de beslissing. “M’n oma vroeg elke week ‘heb je nog iets van tv gehoord?’. Want dat maakt altijd haar hele jaar”, aldus Diva. “Dus ik doe het eigenlijk vooral voor m’n oma.” Wat lief!

Bron: Instagram @divamariab

Gratis girlstrip

Maar er is nóg een reden waarom Diva een reisje naar Laos wel zag zitten. “Ik hou van avontuur en reizen dus ik dacht omg gratis girlstrip (had ik me ff vergist) 😂😂😂”, vertelt ze. Het bleek namelijk een heel andere girlstrip te zijn dan een vakantie met vriendinnen. “Dacht wordt alleen maar lachen en gezelligheid en ouwehoeren 😂”, vertelt Diva. “Daarin had ik me vergist.” Tja, the drama is on!

Valsspelen

Samen met Michella, Channah, Lena, Louisa en Kelly vormde Diva het blauwe team, oftewel de Si Fah Sweethearts. Hoewel er volop discussies zijn in het team, had de realityster niet willen ruilen. “Ik hou van m’n team!!!!” Bij ons was altijd chaos en ellende, maar in elk geval wel eerlijk & echt”, legt ze uit. “En dan bedoel ik naar elkaar, want we spelen wel altijd vals”, biecht ze op. Oh no! 

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland! 

Bron: Instagram @divamariab | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws