Wordt dit de babynaam van Molly-Mae’s kindje?

Zou het?

Eind september maakten Love Island-ster Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Sindsdien kunnen we via Instagram meegenieten van haar zwangerschap en alleen de babynaam heeft Molly nog niet bekendgemaakt. Maar haar volgers denken toch een vermoeden te hebben…

Meisje

Molly-Mae en Tommy hebben inmiddels al bekendgemaakt wat het geslacht van hun kleine spruit wordt. Op Instagram onthulde Molly-Mae dat ze al een jongens- en een meisjesnaam hadden uitgezocht “basically from the day we met.” Het stel blijft bij die namen, vertelde de realityster. Die jongensnaam kunnen ze vooralsnog achterwege laten, want Molly-Mae en Tommy krijgen een meisje!

Naam

Molly-Mae betrekt haar volgers bij alles wat met haar zwangerschap te maken heeft. Van haar prachtige babybump tot de luxe babyproducten die ze voor de kleine spruit koopt. Volgers denken te hebben achterhaalt wat de babynaam gaat worden. Ze ontdekten namelijk een interieurbedrijf wiens stijl verdacht veel lijkt op de stijl van de Love Island-ster. Het bedrijf Neo Home postte een foto van een interieurontwerp van een babykamer en volgers zijn er van overtuigd dat dit de babykamer wordt van Molly’s kindje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NEOHOME (@neohomeuk)

Boven de wieg zien we een bord hangen met de naam Halo en dat trok de aandacht van Molly’s volgers. “Nursery of dreams for our client: Designed by us” luidt de caption. Zou ze per ongeluk de naam verklapt hebben? Vooral op TikTok speculeren fans van de influencer erop los. We shall see!

Bron: Fem-Fem, Instagram @neohomeuk | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws