Paris Hilton en man verwelkomen eerste kindje via draagmoeder

Paris is mama geworden!

Lees ook

Paris Hilton maakte afgelopen december bekend dat ze dolgraag moeder zou willen worden. Nu, ruim anderhalve maand later, is het al zover voor de realityster en is ze mama geworden door middel van een draagmoeder. “Dit was altijd al mijn droom”, schrijft ze op Instagram.

Wens om moeder te worden

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala afgelopen december weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Uiteindelijk is Paris haar wens uitgekomen, maar dan via een draagmoeder.

Jongetje

Op Instagram maakten de twee vandaag het heugelijke nieuws bekend. “We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken”, schrijft Paris in de caption. Op de foto zien we hoe Paris het handje van de kleine spruit vasthoudt. Het is een jongetje. Wat de naam is van het kindje houden Paris en Carter nog even voor zichzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Reacties

Aan People vertelt Paris hoe blij zij en Carter zijn. “Ik ben zo gelukkig dat Carter en ik elkaar gevonden hebben. We zijn zo blij om samen een gezin te stichten en onze harten exploderen van liefde voor ons jongetje.”

De twee worden tevens overspoeld met felicitaties in de comments. Zo reageert Kim Kardashian: “So happy for you guys!!! 🤍” En laat ook Naomi Campbell een reactie achter: “Congratulations to you both, biggest blessing 💙”

Bron: AD | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook