Paris Hilton en man Carter Reum willen in 2023 gezin stichten

'Wij hebben het geluk dat we veel gezonde embryo's klaar hebben liggen.'

Paris Hilton trouwde vorig jaar met haar grote liefde Carter Reum. Sindsdien krijgt ze vaak de vraag of ze een gezin met hem zou willen stichten. Via Instagram heeft ze daar nu antwoord op gegeven: ze wil in 2023 dolgraag moeder worden.

Trouwfoto’s

Vorige week postte Paris een reeks foto’s van haar bruiloft. Het was een jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapte met haar man Carter. “Terugkijken naar mijn favoriete wedding memories. 💘 Carter, ik word elke dag meer verliefd op jou. 🥰 Proost op onze #OneYearAnniversary 👰🏼‍♀️💍💫”, schreef ze erbij. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Vaak dezelfde vraag

Paris is inmiddels 41 jaar oud en krijgt vaak de vraag of ze een gezin wil stichten met Carter. Via haar Instagram Stories heeft ze die vraag nu uitgebreid beantwoord, om speculaties voor te zijn. “Ik krijg enorm veel berichten van mensen die willen weten wanneer ik een baby krijg. Om eerlijk te zijn, wilden mijn man en ik het eerste jaar van ons huwelijk alleen als koppel doorbrengen”, schrijft ze.

Grote wens

Inmiddels zijn ze er echter klaar voor, aldus Paris. “We hadden altijd al het idee dat we in 2023 een gezinnetje wilden stichten. IVF is altijd een reis voor iedereen, maar wij hebben het geluk dat we veel gezonde embryo’s klaar hebben liggen. Zoals iedereen wel weet heb ik een behoorlijk druk werk- en reisschema, maar ik word nergens enthousiaster van dan van het idee dat ik in 2023 moeder word!” Exciting!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Paris Hilton

Laatste nieuws