Paris Hilton verrast volgers met zwarte coupe

Paris, ben jij dat?

Zeg je Barbie-blond, dan zeg je Paris Hilton. De realityster gaat al jaren door het leven met blonde lokken en eigenlijk kunnen we haar ook niet met een andere haarkleur voorstellen. Toch heeft Paris haar volgers gisteren verrast met een geheel andere coupe. Paris, is that you?

Blonde coupe

De inmiddels 41-jarige Paris was in 2003 samen met Nicole Richie te zien in de realityserie The Simple Life. De serie werd een succes en er verschenen maar liefst vijf seizoenen, maar als een highly intelligent woman stond Paris erna niet te boek. Sterker nog, de realityster werd vaak gezien als ‘dom blondje’. Dat imago heeft Paris nu (tijdelijk) van zich afgeschud, want op Instagram deelt ze een foto met een hele nieuwe kleur haar.

Pruik

Op Instagram deelt Paris een reeks foto’s vanuit Disneyland California, waar ze bijna onherkenbaar op staat. Ze heeft namelijk een zwarte pruik op, zo valt op te maken uit de caption. “Living my best life at the happiest place on earth @Disneyland! 🥰💫 Bet you didn’t even recognize me in my wig. 😉👩🏻🦋💖 #AlterEgoParis”, schrijft ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Look-a-like

Volgers van Paris hadden haar met deze look bijna niet herkend. “Omg! 😍 I didn’t🖤”, schrijft iemand. Anderen vinden Paris nu wel wat weghebben van Wednesday Addams. “Wednesday Hilton!”, reageert een andere volger. Ook zijn er een aantal fans die vinden dat Paris met haar donkere lokken sprekend op haar tante Kyle lijkt. “I thought this was your Auntie Kyle 😂” en “You look like your aunt Kyle here!!” Kyle Richards Umansky reageert zelf ook op de foto met een emoji van een tweeling. Aha!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws