Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Jakob: 'Ik ben daar niet per se voor Chris'

'Uiteindelijk kom je daar voor jezelf en je eigen ervaring'

Volgende week donderdag is alweer de finale van het derde seizoen van Prince Charming. Voor de gelegenheid doet ex-finalist Jakop, uit seizoen twee, in een YouTube-video van Rumag een boekje open over zijn deelname. In het tweede seizoen van Prince Charming vielen de knappe Chris en Jakop als een blok voor elkaar. Hij wist het hart van de prince te veroveren, maar koos er toch voor om geen relatie met hem aan te gaan.

Ex-finalist

Op 19 januari 2022 ziet half televisiekijkend Nederland dat Prince Charmings Chris voor Jakop kiest. De twee hebben overduidelijk een goede klik, maar Jakop kon het ook goed vinden met een aantal andere deelnemers, met wie hij zelfs heeft gezoend. Een geheim heeft hij hier echter nooit van gemaakt. "Chris wist het wel, dat heb ik ook gewoon gelijk vertelt", laat Jakop weten aan RumagTV.

"Ik kwam natuurlijk Italië uit met Chris, maar in Italië had ik ook zeker wel een vlam met Scott, maar in het midden van het programma hebben we op een gegeven moment wel gezegd van laten we dat pauzeren, laten we ons richten op de prins."

https://www.youtube.com/watch?v=tUZI1nxH4EM&t=1s

Eigen ervaring

Over zijn deelname aan Prince Charming onthult de ex-finalist: "Ik ben daar niet per se voor Chris. Zo is het programma opgezet natuurlijk en zo wordt het verteld: je komt daar voor de prins", legt hij uit. "Maar Uiteindelijk kom je daar voor jezelf en je eigen ervaring."

Prince Diego

Het nieuwe seizoen met prince Diego maakt veel herinneringen bij Jakop los over zijn eigen deelname. "Je wordt echt in het diepe gegooid", vertelt hij. Maarre, wat vindt Jakop eigenlijk van prince Diego? "Ik vind het wel wat", laat hij weten. "Ik vind dat hij het ontzettend goed doet en hij is charmant." Maar de oud deelnemer heeft zelf helaas zijn prins nog niet gevonden. Op de vraag hoe het met hem gaat in de liefde antwoordt hij namelijk "niks".

Bron: Youtube RumagTVBeeld: BrunoPress